Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ



Πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις τις Σχολής Επιμορφωτικό Σεμινάριο  υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού. 
Στην Σχολή μας βρέθηκαν  οι επιστημονικοί συνεργάτες της Ακαδημίας Ολυμπιακού μαζί με τον Επικεφαλής του Δικτύου Σχολών κ. Νάνο με σκοπό να ενημερώσουν και να ευαισθητοποιήσουν τους γονείς πάνω σε δυο πολύ σημαντικά θέματα, όπως είναι η Αθλητική Ψυχολογία και η Διατροφή. 

Ο Αθλητικός Ψυχολόγος κ. Γιάννης Ζαρώτης και η Διατροφολόγος κα Διονυσία Αργυροπούλου μίλησαν για περισσότερες από 2 ώρες καθηλώνοντας ....
τους δεκάδες γονείς και παιδιά που συγκεντρώθηκαν για να ενημερωθούν. Πολλοί από τους γονείς σημείωναν τις παρατηρήσεις των δυο επιστημόνων ενώ μετά από το τέλος του Σεμιναρίου υπήρξε "βομβαρδισμός" ερωτήσεων! 

Ο Διευθυντής της Σχολής κ. Νίκος Ρόγκας ευχαρίστησε τόσο την ΠΑΕ Ολυμπιακός όσο και τους γονείς: "Θέλω να ευχαριστήσω την ΠΑΕ Ολυμπιακός και την Ακαδημία γι' αυτή την πολύ σημαντική παροχή προς την Σχολή μας. Αυτά που ακούστηκαν σήμερα εδώ ήταν πολύ σημαντικά και θέλω οι γονείς που τα άκουσαν να τα μεταφέρουν και σ' εκείνους που δεν μπόρεσαν να είναι σήμερα εδώ. Τέτοιες ενέργειες όπως ήταν το σημερινό Σεμινάριο βοηθούν τις Σχολές να αναπτυχθούν ακόμη περισσότερο καθώς όλοι διαπιστώνουν πως ο Ολυμπιακός αποτελεί τον εγγυητή για την πρόοδο των παιδιών"

Εντύπωση έκανε στη Διεύθυνση της Σχολής όταν στο τέλος του σεμιναρίου αρκετοί γονείς αναγνώρισαν ότι πολλές φορές δεν έχουν λειτουργήσει θετικά για το παιδί τους με το συμπέρασμα να βγαίνει από τις ομιλίες που άκουσαν.