Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Κάνουν λάθος

Κάνουν μεγάλο λάθος αυτοί που πιστεύουν πως μπορούν να μας επηρεάσουν αρνητικά ή  θετικά για κάποια ομάδα ή για κάποιους παράγοντες, προπονητές ή ποδοσφαιριστές. Ακούμε τους πάντες και διαμορφώνουμε τη δική μας άποψη.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, δεν μας πιέζει κανείς να ασχοληθούμε με κάποια ομάδα. Το έχουμε αποδείξει αυτό. Όταν γράφουμε την άποψή μας, η οποία μπορεί να είναι και πρόταση, δεν σημαίνει πως πρέπει κάποιος να τη δεχτεί και να την ακολουθήσει. Σε αυτές τις περιπτώσεις και...
όταν υπάρχουν αντιδράσεις, εμείς απλά αποσύρουμε την πρότασή μας και δεν επανερχόμαστε ό,τι κι αν γίνει. Φυσικά έχουμε το δικαίωμα να σχολιάσουμε και να ασκήσουμε κριτική στα όσα συμβαίνουν σε μια ομάδα.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, δεν είμαστε μέλη καμιάς ομάδας και, αν θέλετε, δεν μας πέφτει λόγος για το πώς θα διοικηθεί μια ομάδα και ποιες επιλογές θα κάνει. Όταν θα έρθει η ώρα όλοι θα κριθούν από το αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα λοιπόν θα κρίνουμε και εμείς και αυτό κανείς δεν μπορεί να μας το απαγορεύσει.
Αυτά για αυτούς που κάνουν λάθος και λένε πως δεν γράφουμε κάποια πράγματα. Υπομονή.