Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ

Δεν θέλουμε να γίνουμε κακοί αλλά θα πρέπει να γράψουμε κάποια πράγματα, για να μην μας λένε πως τα ξέραμε και δεν τα γράψαμε.
Η Γ΄ Εθνική είναι μια κατηγορία στην οποία άνετα μπορεί να σταθεί ο Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ. Το παραπάνω απαιτεί, πρώτα από όλα, γήπεδο με προδιαγραφές Β΄ Εθνικής και Σούπερ Λιγκ. Υπάρχει αυτό; Θα είναι έτοιμο σε ένα χρόνο; Ποιος...
θα το φτιάξει; Σταματάμε εδώ ως προς το γήπεδο.
Πάμε τώρα στους παράγοντες. Υπάρχουν στη Χαλκίδα και γενικότερα στην Εύβοια; Ναι, υπάρχουν. Αυτή είναι η άποψή μας. Με σωστό προγραμματισμό και σωστή προσέγγιση, θα ήταν όλοι κοντά στην ομάδα, όχι για να βάζουν απλά τα χρήματά τους αλλά για να είναι ενεργά μέλη της μεγάλης οικογένειας του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ.
Όσοι δίνουν υποσχέσεις απλά για να είναι στο προσκήνιο και ψάχνουν ευκαιρίες για μια θέση με τα χρήματα των άλλων, θα πρέπει να κρατηθούν μακριά από την ομάδα.
Κύριοι του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ, μη χάνετε χρόνο, προχωρήστε σε μια διοίκηση τώρα και τρέξτε τα θέματα της ομάδας. Στη συνέχεια, όποιος θέλει να βοηθήσει θα έρθει και θα έχει και τη θέση του. Αυτό που τώρα θα χρειαστεί, είναι να γίνει το ξεκίνημα.