Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Α.Ο ΠΙΣΣΩΝΑΣ

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ  ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ε.Π.Σ.ΕΥΒΟΙΑΣ
ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Α.Ο. ΠΙΣΣΩΝΑ Κου ΒΑΣΙΛΗ ΧΑΤΖΗ
Κύριοι,
Σχετικά με το κάλεσμά σας σε απολογία όσον αφορά την στάση μου στον αγώνα της Κυριακής 8/11/2015 μεταξύ των ομάδων Α.Ο.ΠΙΣΣΩΝΑ & Α.Ο.ΚΑΜΑΡΕΣ , έχω να σας αναφέρω τα παρακάτω:
Ο ορισθείς διαιτητής του εν λόγω αγώνα κος Καρβελας από την αρχή του παιχνιδιού υπήρξε σαφέστατα φιλικά διακείμενος στην αντίπαλη ομάδα , τόσο πολύ που πραγματικά εκνεύρισε όλον τον φίλαθλο κόσμο του Α.Ο ΠΙΣΣΩΝΑ και βεβαίως πολύ περισσότερο έμενα που κατέχω τον τίτλο του πρόεδρου, ενός πρόεδρου που έβλεπε την ομάδα του να αδικείται παραφορά.
Όλοι μας που υπηρετούμε το άθλημα του ποδοσφαίρου ...

γνωρίζουμε καλά πως τέτοιου είδους εκνευρισμός μπορεί να επιφέρει φραστικές απρέπειες κάποιες φορές. Αρκεί βεβαίως να παραμείνουν φραστικές. Το να εκφέρεις δυνατά την απογοήτευση σου η και την γνώμη σου – πάντα λεκτικά- θεωρώ ότι μέχρι σήμερα δεν αποτέλεσε πειθαρχικά κολάσιμο αδίκημα  για το χώρο του ποδοσφαίρου. Αυτό βεβαίως συνέβη και στον εν λογω αγώνα τουλάχιστον από πλευράς μου και μπορώ να επικαλεστώ πολλούς παρόντες μάρτυρες έτσι ώστε να αποδείξω το αληθές των ισχυρισμών μου.
Αντίθετα ο κος Καρβέλας, διαιτητής του αγώνα δεν είχε ούτε την ελάχιστη διακριτικότητα να σταθεί ουδέτερος τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα όσο και κατά τη λήξη του.Πέρα από την κατάφωρα και κατ εξακολούθηση άδικη στάση του μέσα στον αγώνα, μετά το τέλος αυτού όταν του ζητήθηκε από εμένα και τον αρχηγό της ομάδας του Πισσώνα να μας επιδείξει το συνταχθέν από αυτόν φύλλο αγώνα - κάτι που αποτελεί νόμιμο δικαίωμά μας όσο και των εκπροσώπων της αντίπαλης ομάδας-, εκείνος αρνήθηκε και μάλιστα με τρομερά άκομψο τρόπο ζητώντας παράλληλα την απομάκρυνσή μας από τα αποδυτήρια την ιδία στιγμή που η είσοδος και η παραμονή σε αυτά για τους παράγοντες της ομάδας των ΚΑΜΑΡΩΝ ήταν ελεύθερη. Παρ όλη την αδικία συμμορφώθηκα και πάλι στις οδηγίες του καθώς κι εκείνος αντιλαμβανόμενος πόσο  είχε εκτεθεί ζήτησε να διαβάσει το φύλλο αγώνα μόνο στους αρχηγούς των δυο ομάδων.
Εκείνο όμως που πραγματικά επιβεβαιώνει την αμφισβήτηση της ακεραιότητας του κου Καρβελα είναι το γεγονός ότι ο εν λογω κύριος αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με την συντροφιά του ποδοσφαιριστή της ομάδας των ΚΑΜΑΡΩΝ  τον κο Τριαντάφυλλο Ευσταθίου προφασιζόμενος απειλή, χωρίς όμως να προηγηθεί κάποιο περιστατικό βίας η απειλή βίας από μέρος μου και ενώ εγώ συνέχιζα να βρίσκομαι στις κερκίδες του γηπέδου σαν απλός φίλαθλος.
Είναι άξιο απορίας  ότι ο κος Ευσταθίου εγγράφηκε στο φίλο αγώνα ως  ποδοσφαιριστής της ομάδας των Καμαρων ενώ είναι γνωστό ότι ανήκει στο Δ.Σ. της ομάδας των Λουκισιων. Επίσης  είναι άξιον απορίας ότι ο κος Καρβελας έκανε την συμπληρωματική έκθεση στο φύλλο αγώνα που αποτελεί ουσιαστικά Δριμύ Κατηγορώ στο άτομο μου, άνευ λόγου και αιτίας ενώ συνέταξε μετά την ‘’συντροφική ‘’ αποχώρηση και όχι εντός του αγωνιστικού χώρου κάτι που κινεί υπόνοια δόλου η παρέμβασης, και πάντως όχι ειλικρινή δήλωση αφού παρουσιάζει ανύπαρκτες συμπεριφορές  και φανταστικά περιστατικά.
Επίσης είναι ευκρινές στον καθένα που θα διαβάσει την αρχική του έκθεση η οποία συντάχθηκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και στην συμπληρωματική που συνέταξε μετά την αποχώρηση του από αυτόν είναι ότι ο εν λογω κύριος πέφτει σε αντιφάσεις στα ιδία του τα λεγόμενα όσον αφορά το χρόνο εξύβρισης του από έμενα. Αυτό βέβαια  συμβαίνει συχνά όταν τα γραφόμενα αποτελούν προϊόντα μυθοπλασίας.
Όταν ένας διαιτητής θεωρήσει ότι απειλείται όπως αναφέρει ο κος Καρβελας στο φύλλο αγώνα όπως όλοι γνωρίζουμε θα πρέπει να απευθύνεται στον αρμόδιο για την τήρηση της τάξης, και όχι σε ποδοσφαιριστή της εκάστοτε ομάδας. Φαίνεται στην περίπτωση αυτή δεν στάθηκε δυνατόν γι αυτόν  να κρύψει την προτίμηση του προς την αντίπαλη ομάδα
Κύριοι, ο τίτλος του ΔΙΑΙΤΗΤΗ προϋποθέτει ουδετερότητα και δίκαιες συμπεριφορές ,και σε καμιά περίπτωση δεν επιτρέπει φιλικά αγκαλιάσματα και αδελφικές αποχωρήσεις από τους αγωνιστικούς χώρους με τους εκπροσώπους, προπονητές , παράγοντες εν γένει της μιας η της άλλης ομάδας.
Διαιτητής σημαίνει ακεραιότητα και δίκαιη συμπεριφορά μέσα στον αγωνιστικό χώρο και προς τις δυο ομάδες και σε καμιά περίπτωση δεν συνεπάγεται ‘’δυο μέτρα ‘’& ‘’δυο σταθμά’’.
Αλλά ο κος Καρβελας ήρθε στο γήπεδο ήδη προκατειλημμένος και προδιατιθεμένος  έχοντας ήδη αρνητική άποψη για το άτομο μου χωρίς καν να με γνωρίζει.
Την αρνητική του αυτή θέση προς το άτομο μου καταμαρτυρά δήλωση του  προς τον πρώην προπονητή του Α.Ο.Πισσωνα κο Τζάθα , κατά τη διάρκεια του αγώνα  μεταξύ των ομάδων του Α.γ. Αθανασίου & του Ευρίπου   τον οποίο επέπληξε για κάποια λάθος συμπεριφορά λέγοντας του να μην ‘’τραμπουκiζει’’ σαν τον Χατζή. Χωρίς καν να με ξέρει και διασύροντας έτσι το όνομα μου.Για το παραπάνω περιστατικό επικαλούμαι την μαρτυρία του ιδίου του κου Τζαθα ο οποίος είναι οποιαδήποτε στιγμή στη διάθεση σας να το επιβεβαιώσει.
Ένα άλλο περιστατικό που θα ήθελα επίσης να σας κάνω γνωστό ,διαδραματίστηκε με πρωταγωνιστές  και πάλι τον κ. Ευσταθίου , και τον πατέρα ενός παίκτη του Α.Ο ΠΙΣΣΩΝΑ ονόματι Μουστάκα ο οποίος δέχθηκε λεκτική πρόκληση από τον εν λόγο κύριο λέγοντας του να προειδοποιήσει το γιο του ότι τίποτα δεν θα καταφέρει στην ομάδα που παίζει αφού σε καμιά περίπτωση και με κάθε τρόπο (εννοούσε θεμιτό η αθέμιτο) δεν πρόκειται να αφήσουν την ομάδα του ΠΙΣΣΩΝΑ να προχωρήσει με επιτυχίες. Ο κος Μουστάκας , πατέρας του παίκτη δηλώνει πρόθυμος επίσης να σας επιβεβαιώσει όλα τα παραπάνω .
Τελικά κύριοι αυτός ο κος Ευσταθίου είναι ποδοσφαιριστής της ομάδας των ΚΑΜΑΡΩΝ ;; είναι μέλος του Δ.Σ. της ομάδας των Λουκισιων ;; είναι μήπως σωματοφύλακας του κου Καρβελα ;; ή μήπως είναι ο υποβολέας του;;;;;;;
Δυστυχώς όμως για τον κο Καρβέλα και αντίληψη έχουμε και φίλαθλο κόσμο που βλέπει και αντιλαμβάνεται την στάση του και την διάθεση του.
Κύριοι ,
Λυπούμαι πολύ που βρίσκομαι στην δυσάρεστη αυτή θέση να απολογούμαι για πράξεις που ποτέ δεν έκανα και να αναγκάζομαι να επικαλούμαι  αυτόπτες μάρτυρες να διαψεύσουν όλα αυτά τα προϊόντα μυθοπλασίας που οδηγήθηκε να συντάξει ο κος Καρβέλας και να συμπαρασύρει στην επιβεβαίωση αυτών και τους δυο επόπτες.
Θα πρέπει να λάβετε σοβαρά υπ όψιν σας όλα τα προαναφερθέντα γεγονότα έτσι ώστε να δείτε την πραγματική υπόσταση των πραγμάτων και να οδηγηθείτε σε υπεύθυνα συμπεράσματα.
Επίσης να εκφράσω και την ελπίδα μου ότι τέτοιες παρόμοιες συμπεριφορές αδικίας και παρεμβατισμού δεν θα επαναληφθούν σε καμιά άλλη ομάδα και σε κανένα άλλο αγωνιστικό χώρο έτσι ώστε  να διάγουμε μια ήρεμη ποδοσφαιρική χρόνια.
 Κάποτε πρέπει επιτέλους να απομακρύνουμε τις γνωστές σε όλους μας «παράγκες» .Γιατί έτσι μόνο ο τελικός νικητής θα είναι το άθλημα που όλοι μας αγαπάμε και ο καθένας μας από την μεριά του υπηρετεί, το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
                                                                  

 Με εκτίμηση 
ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΤΖΗΣ