Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Γ΄Κατηγορία, 2ος Όμιλος

Όταν ''μιλάμε'' θα πρέπει να προσέχουμε τι λέμε και πώς το λέμε. Υπάρχουν κάποια πράγματα τα οποία δεν μπορεί να συμβούν και, πολύ περισσότερο, δεν μπορεί ''να σταθούν''. 
Σε αυτόν τον Όμιλο της Γ΄ Κατηγορίας στην 1η θέση είναι τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ με 38 βαθμούς, στη 2η θέση ο Α.Ο. ΚΑΝΗΘΟΥ με 34 και στην 3η θέση ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΟΣΙΑΣ.
Κυκλοφόρησαν διάφορες φήμες για τις δύο τελευταίες αγωνιστικές αλλά ακόμη και ως φήμες είναι για γέλια. Ας υποθέσουμε πως η ομάδα των ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ δεν έχει όρεξη για μπάλα και χάνει από την ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ ΔΡΟΣΙΑΣ το Σάββατο  και ο Α.Ο. ΚΑΝΗΘΟΥ κερδίζει τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ Χαλκίδας την Κυριακή. Τι θα γίνει τότε; Τότε θα...
μείνουν τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ στους 38, θα πάει η ΚΑΝΗΘΟΣ στους 37 και ο ΑΣΤΕΡΑΣ Δροσιάς στους 33. 
Την τελευταία αγωνιστική ΠΟΛΙΤΙΚΑ και ΚΑΝΗΘΟΣ παίζουν μεταξύ τους. Τι θα γίνει αν χάσουν τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ; Θα χάσουν τον τίτλο του πρωταθλητή, τον οποίο θα πάρει ο Α.Ο. ΚΑΝΗΘΟΥ!!! Είναι δυνατόν λοιπόν κάποιος να κυκλοφορεί διάφορες φήμες οι οποίες θέλουν τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ να χάνουν από τον ΑΣΤΕΡΑ Δροσιάς;
Κάποια στιγμή όλοι θα πρέπει να είμαστε σοβαροί. Αυτά δεν πρέπει να λέγονται ούτε ως αστεία, γιατί η μπάλα τιμωρεί. Και κάτι ακόμη. Στις μεταξύ μας κουβέντες ΟΛΟΙ λέμε διάφορα. Αυτά τα διάφορα δεν πρέπει να τα κυκλοφορούμε στη συνέχεια ως ειδήσεις.