Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Άποψή μου

Ούτε αναφέρθηκα με λεπτομέρειες στα όσα ειπώθηκαν στην συζήτηση που είχα χθες το απόγευμα με μέλη του ΔΣ του ΛΗΛΑ Βασιλικού και ούτε θα το κάνω.
Πιστεύω πως αυτά που συζητήθηκαν δεν αφορούν κάποιους εκτός από αυτούς που ήταν εκεί.
Επειδή δέχθηκα τηλεφωνήματα και με τα οποία με ρωτούν αν είναι αλήθεια το ένα ή το άλλο, η απάντηση είναι απλή. Ρωτήστε αυτούς που σας τα μετέφεραν.
Προσωπικά θα ήθελα να γράψω κάτι για τους ποδοσφαιριστές και τον....
προπονητή κ. Μαστραγγελή.
Θέλω να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στον αγώνα της Κυριακής με την ΑΙΔΗΨΟ και πιστεύω πως θα τα καταφέρουν. Η ομάδα έχει ανάγκη όχι μόνο τους 3 βαθμούς, αλλά περισσότερο την νίκη για ψυχολογικούς λόγους.
Απευθυνόμενος στον κ. Μαστραγγελή και στους ποδοσφαιριστές, θέλω να τους πω να δείξουν εμπιστοσύνη στον διαιτητή κ. Κασομούλη, ο οποίος είναι ανάμεσα στους καλύτερους της Εύβοιας και στους βοηθούς κυρίους Πασχαλίδη και Χατζηκαμαγιάννη και να μην αντιδρούν στα σφυρίγματα και τις υποδείξεις τους, παρασυρόμενοι από θερμοκέφαλους.
Αυτό που επίσης θέλω να σημειώσω είναι να μην παρασυρθείτε από τις όποιες προκλήσεις των αντιπάλων. Είναι άλλοι υπεύθυνοι για να βλέπουν το οτιδήποτε στον αγωνιστικό χώρο και πιστέψτε με θα βλέπουν.
Αν μπορούσα να γράψω και κάτι για τους φιλάθλους, θα τους έλεγα την Κυριακή να βρεθούν στο γήπεδο και να βοηθήσουν την ομάδα, αφήνοντας στην άκρη τα πάντα.
Καλή επιτυχία στον ΛΗΛΑ.