Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ

Γιατί να μην γράψουμε την αλήθεια; Γιατί να μην γράψουμε πως ο ΗΡΑΚΛΗΣ σε αυτή τη φάση δεν θα χάσει τίποτα περισσότερο από όσα είχε χάσει 1 χρόνο πριν, όταν κανείς δεν είχε βρεθεί για  να αναλάβει την ομάδα αφού ο κ. Στούπας και οι συνεργάτες του είχαν πάρει τις αποφάσεις τους και είχαν παραμείνει στη διοίκηση, κάνοντας ουσιαστικά αγγαρεία και γνωρίζοντας πως η ομάδα θα υποβιβαστεί αφου κανείς δεν ήθελε να την αναλάβει στην Β΄ Εθνική Κατηγορία. Αυτή ήταν η αρχή του τέλους για τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ.
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ τελείωσε το 2014. Στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής του 2014-2015 ο ΗΡΑΚΛΗΣ δεν είχε στόχο την παραμονή αλλά το να περάσει ο χρόνος και ας έρθουν αυτοί που θέλουν την ομάδα να την αναλάβουν.
Την περίοδο 2015-2016...
απλά κάποιοι δεν ήθελαν να αποχωρήσει η ομάδα από το πρωτάθλημα και έτσι βρέθηκε με Πρόεδρο την κ.Νίκου. Το σχήμα αυτό είχε ημερομηνία λήξης και αυτό έγινε. Βρέθηκε ο τρόπος για να αποχωρήσει η κ. Νίκου και οι συνεργάτες της αφού όσα είχαν  να βάλουν κάποιοι τα είχαν βάλει και πλέον δεν υπήρχε λόγος να συνεχίσουν.
Η καψούρα για τον ΗΡΑΚΛΗ του κ. Σιγανού κράτησε την ομάδα στο πρωτάθλημα και την κρατάει ακόμη. Αυτό είναι όλο και ας μην ψάχνουν κάποιοι να βρούνε ποιοι φταίνε. Αν πάντως ''το ψάξουν'' πολύ, θα βρεθούν μπροστά σε εκπλήξεις.