Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Μάθετέ το

Άντε να γράψουμε και σήμερα το μαθηματάκι μας. Φίλες και φίλοι αναγνώστες, όταν μπορείς να κάνεις κάτι, είσαι άξιος συγχαρητηρίων. Όταν δεν μπορείς, τότε το δηλώνεις δημόσια για να μην κοροϊδεύεις και τον ίδιο σου τον εαυτό.
Το πρόβλημα του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ δεν είναι τα χρήματα. Χρήματα την εποχή του κ. Ταρνανά υπήρχαν και δαπανήθηκαν πολλά. Αποτέλεσμα δεν είχαμε. Και τότε και τώρα σε κάθε αγώνα είχαμε 100, άντε 200 εισιτήρια. Το πρόβλημα του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ είναι...
η οργάνωση που δεν υπάρχει και το ΕΓΩ του καθενός που θέλει να δηλώνει μέλος μιας διοίκησης. 
Δυστυχώς, τα άτομα αυτά θέλουν τα χρήματα των άλλων για να διοικούν αυτά και να κάνουν το κομμάτι τους. Προσωπικά κανείς τους δεν βάζει  το χέρι στην τσέπη να επενδύσει στον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ. Θέλει να διοικεί αυτός και οι άλλοι να βάζουν τα χρήματα. Αν αυτό δεν σταματήσει, ο Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ θα είναι ένα απλό μαγαζάκι.
Στη διοίκηση πρέπει να είναι αυτοί που  μπορούν να εγγυηθούν για χρήματα που θα φέρουν στην ομάδα, ώστε να κάνει πρωταθλητισμό. Ο Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ θέλει κάθε χρόνο περίπου 300.000 ευρώ για να έχει αξιόλογους ποδοσφαιριστές και όχι αυτούς που έχουν ξεμείνει στα αζήτητα ή τους κάποιους φίλους φίλων μας.