Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

ΛΗΛΑΣ - ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ 0 - 1

Ένα αγώνα προετοιμασίας παρακολουθησαμε το απόγευμα της Τετάρτης στο γήπεδο του Βασιλικού και στον οποίο η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ του Βαγγέλη Τογια κέρδισε με 0-1 τον ΛΗΛΑ του Δημήτρη Λύκου.  Δεν περιμέναμε να δούμε θέαμα σ' αυτόν τον αγώνα και δεν είδαμε,....
 αλλά σίγουρα οι δύο προπονητές είδαν πολλά και θα συνεχίσουν την προετοιμασία των ομάδων τους για να τα διορθώσουν.
Δεν έχουμε ιδιαίτερες τεχνικές γνώσεις για να κρίνουμε και να σχολιάσουμε τις ομάδες, αλλά σίγουρα ο ΛΗΛΑΣ επιθετικά δεν φάνηκε. Δεν δημιούργησε ευκαιρίες και δεν είχε τελικές προσπάθειες.  Είναι νωρίς ακόμη και θα πρέπει σίγουρα να προχωρήσει σε 2-3 μεταγραφές ακόμη για να ενισχυθεί μεσοεπιθετικα. 
Η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ έδειξε κάποια καλά στοιχεία, αλλά σίγουρα θέλει πολύ δουλειά ακόμη. Σίγουρα ο Βαγγέλης Τογιας θα ήθελε κάτι ακόμη για να έχει ένα πλήρες ρόστερ, αλλά αυτό δεν είναι και εύκολο να πραγματοποιηθεί.  Η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ είχε στο πλευρό της περίπου 30 φίλους της και αυτό είναι σημαντικοτατο. 
Τον αγώνα παρακολουθησε και ο αντιπρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ και μέλος του ΔΣ του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ κ. Αναγνωστάκης
Ήταν εκεί και μέλη της πρώην διοίκησης του ΛΗΛΑ, όπως ο πρώην πρόεδρος κ. Κοτσιφης και ο πρώην Γενικός Αρχηγός κ. Αγραφιωτης.  Μαζί με τον κ. Αναγνωστάκη τον αγώνα παρακολουθησε και ο κ. Γιάννης Παπαθανασίου.