Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

Σε πλήρη εξέλιξη το πρόγραμμα για νέες παιδικές χαρές

 
 Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το πρόγραμμα κατασκευής νέων Παιδικών Χαρών, σύμφωνα με τις σύγχρονες προδιαγραφές, από το Τμήμα Έργων Αυτεπιστασίας του Δήμου Χαλκιδέων.
    Όπως τόνισε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Βασίλης Καθαροσπόρης, το ...συγκεκριμένο πρόγραμμα καλύπτει όλες τις Δημοτικές Ενότητες και στόχο έχει να δημιουργήσει όσο το δυνατόν περισσότερους χώρους για τα παιδιά, που να μπορούν να χαίρονται με ασφάλεια το παιχνίδι.
    Ήδη είναι έτοιμη και θα παραδοθεί για χρήση την Τρίτη 9 Αυγούστου, ....
μια νέα Παιδική Χαρά στο Βασιλικό της Δ.Ε. Ληλαντίων, δίπλα από το 2ο Δημοτικό Σχολείο.
    Επίσης, σήμερα Δευτέρα 8 Αυγούστου ξεκίνησαν οι εργασίες από το Τμήμα Έργων Αυτεπιστασίας για κατασκευή Παιδικής Χαράς, αλλά και χώρου εκδηλώσεων, στην περιοχή της Καναπίτσας, δίπλα από το εκκλησάκι της Παναγιάς Λαγκαδιώτισσας.
Επιπλέον, την Τρίτη 9 Αυγούστου ξεκινούν από το ίδιο τμήμα, οι εργασίες για τη   δημιουργία νέας Παιδικής Χαράς στη Ν. Αρτάκη, στην περιοχή κοντά στο λιμάνι.


ΣΧΟΛΙΟ: Δήμαρχε κύριε Παγώνη, πέρασαν παρά 1 μήνα, 2 χρόνια από τότε που είχατε υποσχεθεί να δώσετε και πάλι σε λειτουργία αυτή την παιδική χαρά. Εμείς αχάριστοι δεν είμαστε, γι΄ αυτό θα σας πούμε ευχαριστώ. Εσείς πρέπει να ζητήσετε μια συγνώμη για την δίχρονη καθυστέρηση. Αλήθεια το παιδί που σας είχε στείλει τότε το γράμμα όπως μας είπατε, είναι στο δημοτικό ή πήγε Γυμνάσιο;;;;
Να σας θυμίσουμε πως πρέπει να κάνετε κάτι και για την παιδική χαρά στην πλατεία του 3ου Δημοτικού.