Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

ΛΗΛΑΣ - ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ

ΣΗΜΕΡΑ
ΤΕΤΑΡΤΗ
10
ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016
Γήπεδο Βασιλικού - ΩΡΑ 19:00
ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ - ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ

Σήμερα το απόγευμα στις 19:00 το γήπεδο του Βασιλικού θα υποδεχθεί φίλους της ομάδας του ΛΗΛΑ, αλλά και γενικότερα του ποδοσφαίρου, αφού πέρα από το ότι θέλουν να δούνε ποδόσφαιρο, θέλουν να δούνε και τον νέο ΛΗΛΑ, με τον....
νέο προπονητή, τον κ. Δημήτρη Λύκο.
Ο σημερινός αγώνας μπορεί να είναι αγώνας προετοιμασίας, αλλά κατά την άποψή μου, θα είναι ένα πρώτο μήνυμα και προς την διοίκηση η οποία οφείλει να βρει τρόπους για να προσελκύσει κόσμο στο γήπεδο. Η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ με τον Βαγγέλη Τόγια στον πάγκο, είναι μια καλή ομάδα και σίγουρα θα γίνει καλός αγώνας, αν και οι δύο ομάδες βρίσκονται στην αρχή της προετοιμασίας τους.
Εμείς κάνουμε έκκληση στους κατοίκους του Βασιλικού να αγκαλιάσουν την ομάδα του ΛΗΛΑ και να ξεχάσουν τις όποιες αντιπαραθέσεις και κόντρες  έχουν δημιουργηθεί.
Φίλες και φίλοι, ας το πάρουμε απόφαση. Ο ΛΗΛΑΣ είναι η ομλαδα του Βασιλικού και όχι η ομάδα του Γιώργου, του Βασίλη, του Κώστα κλπ.
Είναι κάποιοι οι οποίοι φροντίζουν με τον τρόπο τους να διχάζουν το Βασιλικό.
Είναι κάποιοι οι οποίοι φοβούνται και την σκιά τους.
Υπάρχουν κι αυτοί οι οποίοι νομίζουν πως είναι σωστό να κρύβουν τα προβλήματα στους 4 τοίχους των γραφείων του ΛΗΛΑ.
Υπάρχουν κι αυτοί οι οποίοι κάθε φορά λένε πως δεν πρέπει να βγαίνει τίποτα προς τα έξω και ιδιαίτερα να μην μαθαίνει τίποτα το apopsignomi!!!!!
Κύριοι, ξέρετε πως αυτό δεν μπορεί να γίνει. Ξέρετε πως αν θέλουμε θα ξέρουμε τα πάντα.
Το δηλώσαμε όμως. Δεν μας ενδιαφέρει πλέον το παρασκήνιο του ΛΗΛΑ. Αποδείξαμε πολλά και εισπράξαμε αχαριστία. Δεν έχουμε ν΄ αποδείξουμε τίποτα άλλο.
Θα παρακολουθούμε την ομάδα του τόπου μας και θα κάνουμε τα σχόλιά μας.
Θα πηγαίνουμε στο γήπεδο, για να χειροκροτήσουμε την ομάδα και για να κάνουμε την δουλειά μας, χωρίς να μας ενδιαφέρει το παρασκήνιο και μάλιστα το διοικητικό.
Η ομάδα ταλαιπωρήθηκε και βρέθηκε ένα βήμα πριν το πρωτοδικείο. Ανέλαβε μια διοίκηση και τις ευχόμαστε καλή επιτυχία. ΤΕΛΟΣ.