Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Δυστυχώς, καμία κίνηση

Δεν ξέρουμε γιατί αλλά επιμένουν οι παράγοντες σε ξεπερασμενες πρακτικές και νοοτροπιες.  Μπορεί οι παράγοντες να ξέρουν ποδόσφαιρο, μπορεί να έχουν διασυνδεσεις, μπορεί να τα χωνουν για προπονητές και ποδοσφαιριστές, αλλά δεν έχουν βρει τον τρόπο με τον οποίο θα πεισουν τον κόσμο να πάει στο γήπεδο. 
Το προϊόν φαίνεται πως δεν πουλάει.  Γιατί....
όμως; 
Ο λόγος είναι απλός.  Δεν υπάρχει ο σωστός τρόπος προσελκυσης "πελατών". 
Δεν υπάρχει τρόπος δημιουργίας Φιλάθλων.
Δεν υπάρχει η απλή λογική στο μυαλό του κάθε παράγοντα.  Υπάρχει η λογική κάποιων παραγόντων η οποία λέει πως πρέπει να πάρεις καλούς ποδοσφαιριστές να φτιάξεις καλή ομάδα,να παίξεις καλό ποδόσφαιρο και ο κόσμος θα έρθει!!!!
Ένα παράδειγμα θα μας δώσουν;
Πότε έγινε αυτό σε ομάδα του Δήμου Χαλκιδέων; 
Κύριοι οι εποχές άλλαξαν. Ο κόσμος δεν θα πληρώσει ούτε 5 και πολύ περισσότερο 10 ευρώ, για να δει έναν αγώνα ποδοσφαίρου οπως είναι αυτό σήμερα. 
Αλήθεια δεν έχει παρατηρήσει κανείς, πως ακόμη κι όταν έχουμε ελεύθερη είσοδο, δεν υπάρχει ανταπόκριση; 
Θυμόμαστε την εποχή Ταρνανά στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ; Και λεφτά υπήρχαν και μεταγραφές γινόταν,αλλά στο γήπεδο πήγαιναν 80-100 άτομα.
Θέλετε κι άλλο παράδειγμα; 
Δείτε τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ στην Β' ΕΘΝΙΚΗ. Έκοβε εισιτήρια; 
Ας μη γελιομαστε άλλο κι ας μην κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας. Πληρωστε όσα θέλετε για ποδοσφαιριστές και προπονητές. Κόσμο στο γήπεδο δεν θα δείτε, γιατί ο κόσμος απογοητευθηκε και κουρασθηκε. 
Πρέπει να δημιουργηθεί μια νέα φουρνιά φιλάθλων. Όποιος δεν το καταλαβαίνει θα έχει την ευκαιρία σύντομα να δηλώσει την απογοήτευση του.