Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Καλημέρα

Κυριακή σήμερα και θα στείλω την καλημέρα μου στον δήμαρχο Διρφύων Μεσσαπείων κ. Γιώργο Ψαθά, για το γνωστό θέμα.
Δήμαρχε, σε καμία περίπτωση δεν έχω διάθεση να κάνω κόντρες μαζί σου. Έχω τόσους πολλούς τύπους με τους οποίους κάνω κόντρες που δεν διαθέτω άλλο χρόνο, αλλά δεν είναι δυνατόν να έχουμε κόντρα εμείς οι δύο για δικούς σου φίλους και για την ομάδα σου τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ.
Λοιπόν δήμαρχε, οι κυρίες και οι κύριοι υπηρεσιακοί παράγοντες αλλά και τα πρώην και νυν ΔΣ της ΔΗΚΑΔΙΜΕ, να ετοιμαστούν, ώστε να βάλουν πολλά χρήματα στα ταμεία του Δήμου, από επιχειρήσεις οι οποίες βρίσκουν τρόπους, ώστε να κοιμίζουν ....
υπηρεσίες και αιρετούς.
Δήμαρχε, θα ανοίξουν οι φάκελοι με όσα εσύ κατήγγειλες και όχι μόνο, για την θητεία των προηγούμενων δημάρχων. Δήμαρχε θα τα δούμε όλα και θα ρωτήσουμε γιατί από τα ψηλά της Στενής, μέχρι και τα ψηλά της Άτταλης, της Τριάδας και άλλων περιοχών, δεν υπάρχουν αναφορές.
Θα σου θυμίσουμε πως πριν χρόνια κάναμε ένα μεγάλο οδοιπορικό στην περιοχή με την τηλεόραση και έχουμε τα αρχεία αυτά. Τότε δήμαρχος ήταν στα Μεσσάπεια ο κ. Μπαζιώτης και στο δήμο Διρφύων ο κ. Μπουροδήμος.
Δήμαρχε, θα τα θυμηθούμε όλα μαζί και θα τα θυμίσουμε και στους υπηρεσιακούς παράγοντες οι οποίοι προστατεύουν τα συμφέροντα των δημοτών, απαιτώντας χρήματα από τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ ενώ κλείνουν τα μάτια, γι΄ αυτά που έπρεπε να πληρώνουν μεγάλες επιχειρήσεις της περιοχής.
Δήμαρχε, ελπίζω κι εύχομαι να μην βρεθείς απέναντι από τα συμφέροντα των δημοτών, αλλά και απέναντι στο περιβάλλον.