Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

   Την πρώτη της προπόνηση ολοκλήρωσε πριν λίγο η ομάδα μας, στο γήπεδο του Αλεξάνδρου στα Αλάτσατα.
   Μια προπόνηση με αρκετά νέα πρόσωπα, τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο προπονητικό και τεχνικό έμψυχο υλικό.
   Η πρώτη συνάντηση έγινε στην φυσική έδρα της ομάδας, στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας. Εκεί άλλαξαν οι ποδοσφαιριστές και δέχθηκαν την πρώτη επίσκεψη από τα μέλη της διοίκησης.
   Αρχικά τον λόγο πήρε ο πρόεδρος κ. Τσαγκάρης, με τους κ.κ. Αναγνωστάκη και Κακαβά να έπονται με ευχές για υγεία και επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα.
   Στη συνέχεια μίλησαν ο γενικός αρχηγός κ. Μυστριώτης και ο προπονητής....
μας κ. Αυλωνίτης, όπου απευθυνόμενοι σε διοίκηση και παίκτες αναφέρθηκαν στην φετινή νοοτροπία που πρέπει να βγάζει η ομάδα στο γήπεδο, τους στόχους της προετοιμασίας αλλά και όλης της χρονιάς.
   Τέλος από πλευράς της ομάδας τον λόγο πήρε ο αρχηγός κ. Καραμπάς, όπου ευχαρίστησε την διοίκηση για την οικονομική της συνέπεια τονίζοντας πως όλοι οι παίκτες νοιώθουν πως υπάρχουν άνθρωποι που πραγματικά ασχολούνται μαζί τους. Κλείνοντας την τοποθέτησή του καλωσόρισε τους νέου του συμπαίκτες και ευχήθηκε σε όλους υγεία και τύχη.
   Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια φόρεσαν 22 ποδοσφαιριστές με τους κ.κ. Αυλωνίτη, Τσιμιχόδημο και Κοντογιάννη να δείχνουν από νωρίς τις προθέσεις τους για μια διόλου εύκολη περίοδο. Χώρισαν τους ποδοσφαιριστές σε δύο γκρουπ και δούλεψαν με τρέξιμο στο ένα και ασκήσεις με μπάλα στο άλλο. Ακολούθησε το απαραίτητο διάλειμμα για νερό και διατάσεις με τις ομάδες να αλλάζουν μεταξύ τους άσκηση.
   Για φινάλε είχε και το πρώτο αναγνωριστικό, οικογενειακό διπλό. Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με 4-2-3-1 (σύστημα που μάλλον και φέτος θα χρησιμοποιήσει ο κόουτς Αυλωνίτης) με τους “πράσινους” να αποτελούνται από τους Σταυριανό κάτω από τα δοκάρια, Στεργιανό στο δεξί άκρο της άμυνας, Τσατσαρώνη στο αριστερό, Μπακομήτρο και Γιώργο Αυλωνίτη στο κέντρο της, Ανέστη και Ταυταρίδη μπροστά τους, δεξιά στην πτέρυγα τον Αγγελάτο, αριστερά τον Βαλκάνο και πίσω από τον προωθημένο Βασίλη Πατερίτσα, σε ελεύθερο ρόλο τον Παπαδάκη.
   Στην αντίπερα με τους μπλε αγωνίστηκαν οι Ντουμάνης στα γκολπόστ, με δεξιά στην άμυνά του τον (κατά τα άλλα τερματοφύλακα) Τζουβάρα, αριστερά τον Θωμά, κεντρικούς αμυντικούς τους Καραμπά και Γεωργίου, αμυντικά χαφ τους Ντελέκο και Λούκας, δεξιά στην επίθεση τον Νίκο Γιαλό, αριστερά τον Χατζηστάμου και σε ελεύθερο ρόλο τον Πολίτη, πίσω από την «αιχμή του δόρατος» τον επίσης τερματοφύλακα Κακαβά.
   Για την ιστορία η μπλε επικράτησαν των πρασίνων με γκολ του Ντελέκου, μετά από ασίστ-«μαγικό άγγιγμα» του Κακαβά!
   Συμπτωματικά, η προετοιμασία ξεκινά όπως η περσινή, με τον Ντελέκο να πετυχαίνει και φέτος το πρώτο γκολ της χρονιάς.
   Παρενθετικά στην πρώτη προπόνηση έλαβαν μέρος οι Νίκος Γιαλός, Βασίλης Πατερίτσας και Γιώργος Αυλωνίτης, με τις λεπτομέρειες να απομένουν για την ολοκλήρωση των μεταγραφών τους στην ομάδα μας.
   Από αύριο τους ποδοσφαιριστές μας περιμένει διπλό πρόγραμμα προπονήσεων, με τον κ. Αυλωνίτη να δείχνει από νωρίς τις προθέσεις του.