Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Η άποψη ενός ποδοσφαιριστή

Στις 02:00 τα ξημερώματα μας ήρθε αυτό το μήνυμα από ποδοσφαιριστή στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο. Βγάζει παράπονο, βγάζει πικρία και πήραμε την απόφαση να το δημοσιεύσουμε χωρίς όμως ν΄ αναφέρουμε το όνομα της ομάδας, για ευνόητους λόγους και χωρίς διορθώσεις.

Καλησπερα, δεν σε γνωριζω και πιθανον να μην σε γνωρισω ποτε αλλα πιθανον αυτο δεν εχει σημασια..
ειμαι 26 χρονων απο τα 10 ειμαι στην ομαδα ........... .........
πιτσιρικας στα καγκελα εβλεπα την ομαδα στις καλες της εποχες μετα ημουνα στην ομαδα συνεχεια, μεγαλωσα σε αυτην πηρα παρα πολλα πραγματα,και εμαθα εξισου πολλα, τρομερα συναισθηματα,χρονος,φιλιες, ιδρωτας,αιμα,χαρες,λυπες ...

επισηςπερασανε πολλοι ανθρωποι απο αυτη αλλοι καλοι αλλοι κακοι,ημουνα παιδι και τωρα ισως εχω γινει αντρας αλλα παντα ημουν .....εκει και κυριως σε πολυ δυσκολες στιγμες.πηρα πολλα πραγματα αλλα θεωρω οτι εδωσα και καποια ελαχιστα απειροελαχιστα στην ιστορια αυτης της ομαδας.
στα λεω ολα αυτα για να σ δωσω να καταλαβεις ποσο καλα ξερω και ποναω αυτην την ομαδα.
δεν θα σου πω αυτοι τι μου καναν σαν ανταλλαγμα για ολα αυτα τα 16 χρονια αλλα σ εστειλα για να σου πω ενα πραγμα 
η ομαδα για να παει μπροστα και να κανει βηματα προοδου πρεπει να φυγουν αυτοι οι 5-6 που τη διοικουν τοσα χρονια οι οποιοι ναι αφιερωνουν χρονο και ισως και χρηματα για να κανουμε εμεις αυτο που γουσταρουμε αλλα εχουν κανει τραγικα λαθη,εχουν μεθοδους και τροπους ασχημους και σκοτεινους για να πετυχουν τα συμφεροντα τους κυριως προσωπικα γιατι θεωρουν οτι η ομαδα τους ανηκει λες και ειναι σπιτι τους η μαγαζι τους αλλα δεν γνωριζουν οτι ολοι σε αυτη την ζωη ειμαστε περαστικοι...
αυτη η ομαδα  δεν αξιζει να εχει τετοιους ανθρωπους δεν τους χρειαζεται γιατι την τρωνε σαν το σαρακι.. 
και κατι τελευταιο 
ισως φετος να παει μπροστα πραγμα που ευχομαι μονο αν αυτος που μπηκε τους απομονωσει 
μονο ετσι γιατι δεν ξερουν σε ποια ομαδα ειναι. 
αυτα ηθελα να σου πω πιθανον γιατι το ειχα αναγκη να τα πω καπου γιατι ειναι τραγικο αυτο που κανουν  στο σπιτι μου τον........... .......... .  
πιθανον να κατάλαβες ποιος ειμαι πιθανον οχι. αλλα να ξερεις θα ηθελα να κρατησω την ανωνυμια μου.
καλο ξημερωμα να χεις