Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Πρώτη καλημέρα

Αυτά λέει ο ΚΑΠ του 2016 στο άρθρο 5 και αυτά λέει και ο ΚΑΠ του 2017 στο ίδιο άρθρο.
Μακάρι να τα αλλάξουν και αυτά. Στο κάτω κάτω μπορούν αν θέλουν οι εξυγιαντές ν΄ αρχίσουν τα πρωταθλήματα τον Ιανουάριο του 2018!!
Ας βγούνε λοιπόν καθαρά οι κύριοι να πούνε τι θα γίνει ώστε να μην ταλαιπωρούν ανθρώπους και ομάδες. Αυτό το γαϊτανάκι έχει καταντήσει αηδία. Πάντως ο νέος ....
ΚΑΠ μιλάει ξεκάθαρα για το μίνι πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ με τις 8 ομάδες. Απλά ο καθένας από εμάς ερμηνεύει όπως θέλει αυτά που διαβάζει.
Καλημέρα και η Αγία Παρασκευή ας βοηθήσει όλους τους ανθρώπους.
Το γράφουμε, γιατί  η Αγία Παρασκευή δεν ξεχωρίζει τους ανθρώπους σε καλούς και κακούς. Βοηθάει ακόμη και αυτούς για τους οποίους η επιστήμη έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά!!!

Άρθρο 5
Εφαρμοζόμενες διατάξεις
1. Όλοι οι αγώνες πρωταθλημάτων διέπονται και διεξάγονται σύμφωνα με τις διατάξεις:
α) των "κανόνων του παιχνιδιού" (Laws of the Game), των αποφάσεων, εγκυκλίων και ερμηνειών που ισχύουν διεθνώς και ορίζονται από το Διεθνές Ποδοσφαιρικό Συμβούλιο (IFAB) και τη FIFA.
β) του παρόντος Κανονισμού, των οικείων προκηρύξεων, λοιπών κανονισμών, αποφάσεων, οδηγιών και εγκυκλίων της Ε.Π.Ο. και
γ) των αποφάσεων, των οδηγιών, των κανονισμών και εγκυκλίων των διοργανωτριών υπό τον όρο ότι δεν αντίκεινται σε αντίστοιχες διατάξεις της Ε.Π.Ο.
δ) Σε περίπτωση σύγκρουσης των διατάξεων ή ύπαρξης κενού στον παρόντα Κανονισμό ισχύουν οι διατάξεις του αντίστοιχου Κανονισμού της UEFA και αν δεν υφίσταται πρόβλεψη του αντίστοιχου της FIFA.

2. α) Διαρκούσης της αγωνιστικής περιόδου απαγορεύεται η τροποποίηση διατάξεων του παρόντος Κανονισμού. Οποιαδήποτε τροποποίηση κατά τη διάρκεια αυτή, ισχύει από την επόμενη περίοδο, εκτός εάν πρόκειται για αυξομείωση των ομάδων κάθε κατηγορίας οπότε ισχύει από την μεθεπόμενη