Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

ΛΗΛΑΣ και ΜΟΝΟ ΛΗΛΑΣ

Εμείς κρυφτούλι και σχέδια κάτω από το τραπέζι δεν κάνουμε.
Γράφουμε την άποψή μας και θα κριθούμε.
Απευθυνόμαστε στην νέα διοίκηση του ΛΗΛΑ Βασιλικού και τους θυμίζουμε τις κόκκινες γραμμές που έβαλαν μέλη της Γενικής Συνέλευσης. Ο ΛΗΛΑΣ δεν αλλάζει έδρα και δεν αλλάζει όνομα.
Όλες οι ομάδες του ΛΗΛΑ Βασιλικού, από τα τζούνιορ μέχρι την πρώτη ομάδα θα έχουν έναν και μόνο όνομα. ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ.
Αυτή κύριε Ελευθεριάδη είναι η εντολή της Γενικής Συνέλευσης και....
οφείλουν όλοι να την σεβαστούν.
Ο ΛΗΛΑΣ να φροντίσει ώστε να έχει συμμετοχή σε όλα τα πρωταθλήματα υποδομών και να φροντίσει ώστε να μην επιδιώκει την πρωτιά, αλλά την σωστή άθληση. Αν πάλι δεν υπάρχουν παιδιά για όλα τα πρωταθλήματα δεν πειράζει. Του χρόνου.
Αυτό που σενέβη την χρονιά που πέρασε, αλλά και πριν κάποια άλλα χρόνια όπου ο ΛΗΛΑΣ εμφανιζόταν σε πρωταθλήματα ως ΛΗΛΑΣ/ΕΥΡΙΠΟΣ δεν θα ξαναγίνει όχι για την ομάδα του ΕΥΡΙΠΟΥ αλλά για καμία ομάδα.
Κύριε Ελευθεριάδη η απόφαση της Γενικής Συνέλευσης ήταν καθαρή και όποιος δεν την σεβαστεί φεύγει. ΛΗΛΑΣ και ΜΟΝΟ ΛΗΛΑΣ.
Οποιαδήποτε συμφωνία με άλλη ομάδα, σε οποιοδήποτε επίπεδο θα θεωρηθεί "ποδοσφαιρικό πραξικόπημα" και εξυπηρέτηση συμφερόντων, τα οποία δεν έχουν σχέση με τον ΛΗΛΑ.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες τις όποιες συνεργασίες τις αποφασίζει η Γενική Συνέλευση και μόνο αυτή.
Ο ΛΗΛΑΣ δεν θέλει δεκανίκια και δεν θα γίνει δεκανίκι.
Θα παίζουν στα τμήματα υποδομών τα δικά του παιδιά. Τα παιδιά που θα έχουν δελτίο στον ΛΗΛΑ και τα επόμενα χρόνια θα είναι στην μεγάλη ομάδα.
Όποιος έχει άλλη άποψη ας βγει και να την πει στην Γενική Συνέλευση.
Τώρα σεβασμό στις αποφάσεις.
Ποδοσφαιριστής που θα φορέσει την φανέλα του ΛΗΛΑ στα πρωταθλήματα υποδομών, θα έχει δελτίο στον ΛΗΛΑ και μόνο στον ΛΗΛΑ.