Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας

Τέλεση αγιασμού 2017-18

Ο Σύνδεσμός μας τέλεσε με λαμπρότητα, και φέτος, την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου, τον καθιερωμένο αγιασμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Διρφύων – Μεσσαπίων κ. Ψαθάς (και Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΕ), ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Εύβοιας και Πρόεδρος της ΕΔ/ΕΠΣΕ κ. Παπακωνσταντίνου, μαζί με τον Β’ Αντιπρόεδρο κ. Ρέτσα και το μέλος κ. Δαφνή. Ακόμα, το παρόν έδωσαν τα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΕ και μέλη του Συνδέσμου κ. Καρατζάς και κα Μαργαρίτη.
Παρόντες και οι μη εν ενεργεία κ.κ. Κούρνης Φιλαλήθης, Μπούρικας Μιχάλης, Γεροχειμώνας Μανώλης, Αδάμ Γιώργος, Ματσούκας Σταμάτης, Φώτογλου Γιάννης .....
και Τσολακίδης Απόστολος.
Τους προσκεκλημένους καλωσόρισε ο Αναπληρωτής Γραμματέας του Συνδέσμου Χρήστος Σιαπλαούρας. Ακολούθως τελέστηκε αγιασμός από τον Πατέρα Ιωάννη Φαφούτη. Μετά την ολοκλήρωσή του ευχήθηκε, με την σειρά του, καλή ποδοσφαιρική χρονιά και παρότρυνε τους διαιτητές να είναι δίκαιοι και να προσπαθούν πάντα για το καλύτερο.
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Λευτέρης Φανός. Αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους, αναφέρθηκε στο έργο που επιτελεί ο Σύνδεσμος, στάθηκε στον στόχο της θωράκισης του οικογενειακού κλίματος, περιέγραψε την λειτουργία για τη νέα χρονιά και, τέλος, αναφέρθηκε στην μεγάλη επιτυχία του συναδέλφου Βασίλη Καμπούρη, να επιλεγεί ως Διεθνής Βοηθός.
Κατόπιν χαιρετισμό απηύθυνε ο κ. Παπακωνσταντίνου, που σημείωσε το καλό ξεκίνημα των διαιτητών τη νέα χρονιά, επεσήμανε τους στόχους κι έδωσε οδηγίες για την ομαλή εξέλιξη των πρωταθλημάτων, καθώς και κατευθύνσεις για ζητήματα που άπτονται της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου που διανύουμε.
Τέλος, ο κ. Ψαθάς ευχήθηκε, με την σειρά του, μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με επιτυχίες, με όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα και περισσότερο κόσμο στα γήπεδα και τόνισε, για μια ακόμη φορά, την σημασία του αθλήματος του ποδοσφαίρου για την κοινωνία.