Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

Καλημέρα κύριε Ελευθεριάδη

Ο κ. Ελευθεριάδης περπατάει τον δικό του Γολγοθά και δεν πιστεύουμε πως το μυαλό του μπορεί αυτές τις ώρες και μέρες να είναι εκεί που θέλουν κάποιοι.
Εντάξει εμείς δεχόμαστε όλα αυτά που κυκλοφορούν οι γνωστοί άγνωστοι στο Βασιλικό και δεν διεκδικούμε κάτι. Δεν έχουμε την απαίτηση να έχει ο κ. Ελευθεριάδης εμάς στο μυαλό, ούτε να μας τηλεφωνεί, ούτε να μας γράφει γράμματα.
Δεν υπήρξαμε φίλοι με την έννοια της λέξης, ούτε συγγενείς, ούτε συνεργάτες του.
Θα μας επιτρέψουν όμως αυτοί οι κύριοι να τους πούμε, πως την....
ώρα που ο κύριος Ελευθεριάδης έδινε την δική του μάχη, αυτοί "μαγείρευαν" για τον εαυτούλη τους και τα συμφέροντά τους, χωρίς την άδειά του, ίσως επειδή θα πίστεψαν πως ο Γολγοθάς του, δεν θα είχε επιστροφή.
Θα τους παρακαλούσαμε να σταματήσουν να λένε βλακείες δεξιά και αριστερά και σε αντάλλαγμα, θα γράψουμε πως θα ζητήσουμε από τον κ. Ελευθεριάδη να μην μας ξαναπεί ούτε καλημέρα.
Εμείς δεν θα διεκδικήσουμε τίποτα και από κανέναν. Εμείς δεν θα περιμένουμε να πάθει κάτι ένας συνάνθρωπός μας για να έρθει "η βασιλεία μας".
Είναι αλήθεια πως αφήσαμε πολλά περιθώρια σε κάποιους και έχουν ξεφύγει.
Ανοχή τέλος λοιπόν και πάμε παρακάτω.
Ο κ. Γιάννης Ελευθεριάδης, αφού αποφάσισε να επιστρέψει στην ζωή και είχαμε γράψει σχετικά, θα πρέπει τώρα να επιστρέψει στην οικογένειά του και μετά βλέπουμε.
Αν τα καταφέρει θα είναι μάγκας. Αν δεν το κάνει και βάλει στις προτεραιότητές του το ποδόσφαιρο, τον ΛΗΛΑ και δεν ξέρω τι άλλο, αυτό θα είναι δική του προσωπική απόφαση και λάθος κι εμείς λάθη δεν στηρίζουμε.
Οι πονόψυχοι οι οποίοι τον αγαπούν για τους δικούς τους λόγους, τον θέλουν ίσως και σήμερα, αύριο στα γραφεία της ομάδας ή στο γήπεδο, για να τους βγάλει πιθανόν από κάποιο αδιέξοδο ή για να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί του και αυτή η φωτογραφία να είναι η απόδειξη της καλής σχέσης που έχουν με τον κύριο Ελευθεριάδη και μια "υπογραφή" επιβεβαίωσης της όποιας συνεργασίας τους.
Εμείς αυτά τα έχουμε γραμμένα και όχι μόνο σ΄ αυτή την περίπτωση, αλλά γενικότερα.
Ξέρουμε τις απόψεις όλων για τον κ. Ελευθεριάδη.
Κύριε Ελευθεριάδη, εμείς πιστεύουμε στην δύναμή σας. Πιστεύουμε πως ένας άνθρωπος για να φτάσει σε σημείο που φτάσατε εσείς, ήταν μόνος του. Μπορεί να του άρεσε το ποδόσφαιρο και να είχε πολλούς δίπλα του, αλλά ήταν μόνος του.
Ας μην συνεχισθεί αυτό κύριε Ελευθεριάδη. Δεν έχω γνώσεις ψυχολογίας, αλλά πιστεύω πως δεν είναι λύση τα ραδιοφωνικά μικρόφωνα, οι τηλεοπτικές κάμερες, οι δηλώσεις σε δημοσιογράφους, οι φωτογραφίες με άλλους και όλα αυτά που ακούμε και διαβάζουμε.
Προσωπικά δεν μ΄ ενδιαφέρει αν θα βρεθείτε στην κερκίδα του γηπέδου, με άδεια γιατρού ή με όποιον άλλον τρόπο. Γράψτε τα όλα.
Αν θέλετε να δείτε έναν αγώνα, εύκολα μπορούν αυτοί που "σας αγαπούν" όπως λένε, να σας μεταφέρουν λεπτό προς λεπτό τον αγώνα και μάλιστα με εικόνα στο κινητό σας.
Λοιπόν για να τελειώνουμε.
Ο Γιάννης Ελευθεριάδης από τα δικά του λάθη, "έμεινε μόνος" και πήρε μια λάθος απόφαση 
Ο Θεός κάτι ήξερε και του έδωσε μια ακόμη ευκαιρία. Τώρα θα πρέπει ο ίδιος ν΄ αποδείξει πως θα συνεχίσει την ζωή του, έχοντας δίπλα του την οικογένειά του και κάποιους πραγματικούς του φίλους.
Είναι άνθρωπος της πιάτσας και θα το καταλάβει.
Οι δικοί του άνθρωποι είναι αυτοί οι οποίοι θα του σταθούν και όχι όλοι εμείς που έχουμε κάποιους λόγους άλλους.
Γιάννη, εύχομαι να σε φωτίσει ο Θεός να βρεις την ηρεμία σου με την οικογένεια και τους φίλους σου.
Όλοι έχουμε προβλήματα και δημιουργούμε προβλήματα ακόμη και σε ανθρώπους που αγαπάμε. Πρέπει όμως να τα λύνουμε και αυτό είναι μαγκιά.
Προχώρα λοιπόν μάγκα και όχι άλλα λάθη που θα οδηγήσουν τους δικούς σου ανθρώπους μακριά κι εσένα στον ίδιο παρανομαστή.