Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Α.Ο. ΚΟΣΚΙΝΩΝ

Καλημέρα σας,
Με αφορμή τη χθεσινή ήττα της ομάδας μου θα ήθελα πρώτα πρώτα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα Καλοχώρι/Παντείχι και στους ποδοσφαιριστές της, για την νίκη και το πάθος τους και που δίκαια μας κέρδισαν.
Τους εύχομαι καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα με υγεία και να πετύχουν τους στόχους τους.
Θα ήμουν άδικος με τη δική μου ομάδα και τους ποδοσφαιριστές μου εαν τους αδικούσα μετά απο μία κακή εμφάνιση και μία εμφάνιση που δεν θύμιζε τίποτα από....
την καλή ομάδα των προηγούμενων αγωνιστικών που η ομάδα μας ήταν αήττητη από την πρωτοχρονιά.
Στα εύκολα και στα δύσκολα πρέπει να είμαστε οικογένεια όπως ήμασταν μέχρι σήμερα και αυτό δεν θα μας το χαλάσει τίποτα.
Στηρίζω τους ποδοσφαιριστές μου και αναλαμβάνω την ήττα μας παρά την τραγική μας εμφάνιση. Το θεωρώ σαν μια κακιά στιγμή η οποία πρέπει να μας ξυπνήσει και να μας δυναμώσει περισσότερο και να δείξουμε σε όλους πως στα Κόσκινα ξέρουμε και να χάνουμε αλλά αυτό μας κάνει περισσότερο δυνατούς για τη συνέχεια.
Συγχαρητήρια λοιπόν και στα δικά μου παιδιά, τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μου γιατί και η ήττα είναι μέρος του παιχνιδιού και πρέπει να την δεχτούμε παρά το κακό μας παιχνίδι μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Ζητάω συγνώμη απο τον κόσμο μας που ήρθε να μας καμαρώσει και τον πικράναμε με την εμφάνιση μας και υποσχόμαστε καλύτερες στιγμές στο μέλλον ξεκινώντας απο την Κυριακή.

Με εκτίμηση 
προπονητής Κοσκίνων
Σάκης Νικολάου