Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΨΑΧΝΩΝ .."μοιράζει εγκεφαλικά"

Έχουν πλάκα μερικοί του χώρου της ενημέρωσης της πλατείας Ψαχνών.
Τους ενοχλεί τόσο πολύ ακόμη και η σκέψη του να βρεθεί ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΨΑΧΝΩΝ στην Β΄ Εθνική που χρησιμοποιούν το όνομα του Δημάρχου κυρίου Ψαθά και λένε κάτι που ο ίδιος ως άνθρωπος του ποδοσφαίρου δεν θα το έλεγε ποτέ!!!!
Κύριοι μεγαλοδημοσιογράφοι, δεν κάνετε και μια συνέντευξη με τον κύριο Ψαθά για να σας πάρουμε και στα σοβαρά;
Θα βγει ο κύριος Ψαθάς να πει πως δεν θέλει τον....
ΦΟΙΝΙΚΑ στην Β΄ Εθνική;
Αυτά τα λέτε εσείς και όχι ο δήμαρχος.
Έχετε μπερδέψει τα μπούτια σας και το καταλαβαίνουμε, αφού η μεταφορά από τον Μπαζιώτη μέχρι τον Ψαθά και τελικά στην υπηρεσία του φιλόδοξου για υποψηφιότητα κομματικού σας φίλου, προκαλεί μια τρικυμία στον εγκέφαλο.
Στην πλατεία πάντως πέφτει το γέλιο της αρκούδας, με τις γκάφες σας.
Λοιπόν για να μην έχετε απορίες, θα γράψουμε πως οι συζητήσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο και στην παρέα προστέθηκε και γνωστός προπονητής ο οποίος πρόσφατα άλλαξε πάγκο!!!!
Αλήθεια διέψευσαν κάτι οι άνθρωποι του ΦΟΙΝΙΚΑ ΨΑΧΝΩΝ;
Δήμαρχε κύριε Ψαθά κάντε μας μια χάρη. Πείτε αυτά που θέλει να πείτε ο μεγαλοδημοσιογράφος της περιοχής σας. Ένα μήνα τώρα προσπαθεί να πει αυτά που λέει πως του λέτε εσείς. Δεν τα λέτε κατ΄ευθείαν να τελειώνουμε;
Δήμαρχε φαντάσου να ήξερε πως θα γίνουν συζητήσεις για την παραχώρηση στον επενδυτή, του Αθλητικού Κέντρου Στενής (!!!!) για 99 χρόνια και πως ο νέος ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΨΑΧΝΩΝ θα ονομασθεί ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΙΡΦΥΩΝ - ΜΕΣΣΑΠΕΊΩΝ!!!!!! Το ΑΣΤΕΡΑΣ δεν θα πούμε πως προέκυψε.