Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Κατάλαβέ το

Οι κύριοι Παπακωνσταντίνου, Στούπας και Γκαλούφας όσο κι αν κατηγορηθούν, όση λάσπη κι αν ρίξουν πάνω τους, στο τέλος θα βγαίνουν καθαροί και δεν θα τρέχουν πίσω από κανέναν.
Άλλοι είναι αυτοί οι οποίοι γλείφουν κάθε φορά και διαφορετικό γλειφιτζούρι και αυτοί που πονάνε.
Η πλατεία των Ψαχνών ζει απίστευτες στιγμές, αφού κάποιοι έβγαλαν σπυράκια όταν πληροφορήθηκαν πως ο Φοίνικας Ψαχνών θα πάρει μέρος στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου!!!!
Μια μαλακία πέταξε ο άλλος στην πλατεία για χαβαλέ και μόλις το έμαθε ο μεγαλοδημοσιογράφος έτρεξε να το πει στο γιατρό και ο γιατρός στον πρόεδρο, ώστε....
να δηλώσει συμμετοχή και ο ΗΡΑΚΛΗΣ!!!!
Βάλαμε τον δήμαρχο κύριο Ψαθά σε μπελάδες, αλλά τι να κάνουμε;
Γιώργο τις νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελάει!!!!
Όποιος λοιπόν θέλει ν΄ ακούσει τέτοια και να γελάει για λίγο, ας πάει στο γνωστό στέκι του ΦΟΙΝΙΚΑ, εκεί στου Γκαλούφα!!!!!
Μαθαίνω πως γνωστό ασφαλιστικό γραφείο των Ψαχνών θα προσφέρει ένα πολύ καλό πρόγραμμα ασφάλισης για αυτόν που θα προσφέρει το περισσότερο γέλιο στην πλατεία!!!!!
Λοιπόν για τους ανησυχούντες γράφουμε, πως θα τους δοθεί η ευκαιρία να είναι μπροστά στο ταμείο του δήμου, όταν τα μέλη της πρώην ΠΑΕ θα πληρώνουν αυτά που θέλει η ΔΗΚΑΔΙΜΕ, για να διασκεδάζει τον κόσμο τα καλοκαίρια. Τον χειμώνα βλέπουμε.
Για τους ίδιους ανησυχούντες θα πάρουν ειδική άδεια ώστε να μπορούν να παρακολουθήσουν την δίκη Ππακωνσταντίνου, ο οποίος θα δικασθεί ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης.
Ο Ππακωνσταντίνου πάντως μαθαίνω πως σύντομα θα κάνει και μια προσφορά. Χριστούγεννα και Πάσχα θα κάνει δώρο από 50 ασφαλιστικά συμβόλαια σε άλλο ασφαλιστικό γραφείο, ώστε να μην κλείσει και δεν μπορεί να γίνει σύγκριση!!!
Τα Ψαχνά ακούνε;;;;;