Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Καλημέρα κύριε Γκάβαλη

Κύριε Γκάβαλη, αγαπητέ Δημήτρη, θα επαναλάβω για μια ακόμη φορά, την άποψή μου για σένα.
Έχω γίνει κουραστικός να γράφω πως είσαι ΛΗΛΑΣ, πως αγαπάς τον ΛΗΛΑ και πως ότι κάνεις το κάνεις για το καλό του ΛΗΛΑ.
Κάνεις όμως πάντα το ίδιο λάθος. Επιλέγεις να στηρίζεις τα λάθος πρόσωπα. Αυτό σου το έχω αποδείξει δημοσίως. Πιστεύεις πως οι επιλογές σου βοηθούν τον ΛΗΛΑ.
Τελευταία προσπαθείς με νύχια και με δόντια να κάνεις το ίδιο, ενώ γνωρίζεις πως έχουν δημιουργηθεί τεράστια προβλήματα και απορώ με την ανοχή σου.
Περίμενα να ανακαλέσεις την ανακοίνωσή σου, αλλά δεν το έκανες. Τώρα θα πρέπει να....
διαβάσεις, αυτά που εσύ έπρεπε να μας πεις, αλλά δεν τα είπες.
Ας τα πάρουμε λοιπόν με την σειρά.
- Πριν από μέρες ο Τεχνικός Διευθυντής του ΛΗΛΑ, είχε εκφραστεί δημόσια και είπε πως η ΕΠΣΕ σπρώχνει την ΕΡΕΤΡΙΑ για να πάρει το πρωτάθλημα. Για να μην απορείς το είπε όταν όλοι βρεθήκατε στο μαγαζί του προέδρου κυρίου Ελευθεριάδη ο οποίος είχε κάνει το τραπέζι στην ομάδα. Αυτό το είπε και προσωπικά στον πρόεδρο της ΕΠΣΕ κύριο Γιάννη Παπακωνσταντίνου.
Αγαπητέ Δημήτρη,αν αυτό έγινε για το καλό του ΛΗΛΑ, να μου το πεις κι εμένα για να το καταλάβω.
- Την Τετάρτη 04/10/2017 ο Τεχνικός Διευθυντής του ΛΗΛΑ, βρέθηκε στα γραφεία της ΕΠΣΕ για την κλήρωση των πρωταθλημάτων ΝΕΩΝ και ΠΑΙΔΩΝ. Εκεί υπήρξε φραστικό επεισόδιο και δημιουργήθηκε απίστευτη ένταση μεταξύ του Τ.Δ. του ΛΗΛΑ και του ταμία και υπεύθυνου γι΄ αυτά τα πρωταθλήματα κυρίου Αντώνη Παπαδάκη. Οι φωνές ακούσθηκαν μέχρι και το στάδιο της Χαλκίδας και μάλιστα αποχώρησαν από την αίθουσα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ τα οποία και δεν ανέχθηκαν τα όσα συνέβαιναν. Αυτό συνέβη με αφορμή τις ηλικίες των παιδιών τα οποία θα έπαιρναν μέρος στο πρωτάθλημα ΝΕΩΝ, για το οποίο δημιουργήθηκε και το μεταξύ μας θέμα.
Φυσικά αγαπητέ Δημήτρη αυτή η φασαρία και η επίθεση στον κύριο Παπαδάκη, μόνο για το καλό του ΛΗΛΑ δεν είναι. Το πως αντέδρασε ο κ. Παπαδάκης και τι είπε απευθυνόμενος στον Τ.Δ. του ΛΗΛΑ δεν μπορώ να το γράψω, αλλά σίγουρα μπορώ να σου το πω από κοντά.
- Την Τετάρτη 04/10/2017 δεν δηλώθηκε ο ΛΗΛΑΣ στο πρωτάθλημα ΝΕΩΝ ούτε μόνος του, ούτε με παρέα αγαπητέ Δημήτρη. Αυτό δεν χρειάζεται να σου το αποδείξω, αφού έτσι κι αλλιώς δεν δηλώθηκε ποτέ, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΕΠΣΕ.
- Έγραψες αγαπητέ κύριε Γκάβαλη στην ανακοίνωσή σου πως πήρες την απόφαση την Τετάρτη 04/10/2017 και θα ενημέρωνες τον πρόεδρο την επόμενη μέρα, Πέμπτη 05/10/2017 αλλά δεν πρόλαβες, αφού ο πρόεδρος βρισκόταν στο νοσοκομείο και δεν είχε επικοινωνία με το περιβάλλον.
Δεν είναι αλήθεια αυτό κύριε Γκάβαλη. ΄Εγραψες ένα ψέμα για να καλύψεις το θέμα και να πάρεις επάνω σου  όλη την ευθύνη. 
Κύριε Γκάβαλη καμία απόφαση δεν είχες πάρει και κανένα θέμα δεν είχε ο ΛΗΛΑΣ, αφού ο πρόεδρος κ. Ελευθεριάδης και οι υπεύθυνοι ακαδημιών κυρία Βελή και κ. Κολιοβέτας οι οποίοι είναι και μέλη της διοίκησης είχαν πάρει την απόφαση με την έγκριση των γονιών, να μην δηλώσει ο ΛΗΛΑΣ συμμετοχή στο πρωτάθλημα ΝΕΩΝ ούτε αυτόνομα, ούτε σε συνεργασία με άλλη ομάδα.
Κύριε Γκάβαλη μέχρι τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 04/10/2017 καμία απόφαση δεν είχες πάρει και αυτό είναι γνωστό αφού το αποδεικνύουν τα γεγονότα. Το απόγευμα της Τετάρτης ήσουν μαζί με τα μέλη της διοίκησης στο Στάδιο της Χαλκίδας στον αγώνα του ΛΗΛΑ με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ για το Κύπελλο, οπότε αν είχες πάρει κάποια απόφαση θα είχες ενημερώσει τον πρόεδρο και τα μέλη της διοίκησης που ήταν εκεί. Δεν το έκανες και δεν πιστεύω πως ήθελες να κρύψεις κάτι τέτοιο.
Κύριε Γκάβαλη αργά μετά τον αγώνα συναντήθηκες με τον πρόεδρο κύριο Ελευθεριάδη, τον αντιπρόεδρο κύριο Σφύρλα, προπονητές του ΛΗΛΑ και άλλους στο μαγαζί του προέδρου και έμεινες μέχρι αργά. Καμία ενημέρωση δεν έγινε στον πρόεδρο και στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του ΛΗΛΑ Βασιλικού.
Δεν έγραψες λοιπόν την αλήθεια για να καλύψεις προφανώς πρόσωπα και καταστάσεις.
Με αυτό που έκανες όμως αγαπητέ Δημήτρη, προσπάθησες να πατήσεις κάτω εμένα και να διαψεύσεις το apopsignomi στο ρεπορτάζ που δημοσίευσε.
Δημήτρη δεν το περιμέναμε από σένα. Ξέρεις πως για ότι γράφουμε, έχουμε στοιχεία. Ξέρεις πως ρουφιάνοι δεν θα γίνουμε ποτέ. Το ξέρεις γιατί σχεδόν πριν δύο χρόνια, εσύ προσωπικά μας κάλεσες στα γραφεία του ΛΗΛΑ για να αποδείξουμε παρουσία των μελών της διοίκησης, τα όσα τότε γράφαμε και το κάναμε. Τότε αγαπητέ Δημήτρη μας έδωσες συγχαρητήρια και παραδέχθηκες πως είχαμε δίκιο. Το ίδιο θα κάναμε και χθες αν μας το ζητούσες, αλλά δεν το έκανες, γιατί ήξερες τι είχε συμβεί.

....σε λίγο περισσότερες αλήθειες για το θέμα για να πάρουμε μια ανάσα κι εμείς και οι αναγνώστες μας.