Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - η συνέχεια

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, όλα θα γίνουν με σχέδιο, ώστε όλοι να πιστέψουν πως θα πετύχουν κάτι.
Η άποψή μας ήταν καθαρή από την πρώτη στιγμή.
Αυτοί που διοίκησαν τα τελευταία χρόνια τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και τον ταλαιπώρησαν αρκετά, δεν θα έπρεπε να έχουν καμία συμμετοχή στην νέα διοίκηση. Αυτό ιδιαίτερα ο κ. Κακαβάς δεν το ήθελε με τίποτα και οι λόγοι είναι γνωστοί σε όλους.
Δεν έβρισκε όμως συμπαίκτες από την Εύβοια και έτσι επανέφερε ένα παλιό του σχέδιο, το οποίο είχε να κάνει με ανθρώπους εκτός Εύβοιας.
Επαναλαμβάνουμε για όσους δεν το κατάλαβαν. Ο κάθε κύριος Κακαβάς δεν ....
μπορεί να δώσει σε κανέναν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ αν δεν ακολουθήσει τις νόμιμες διαδικασίες. Δεν υπάρχουν μετοχές για να τις μεταβιβάσει.  Δεν είναι ΠΑΕ ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Ο κ. Κακαβάς και οι συνεργάτες του έχουν κάνει λάθη σε όλη την διαδικασία και τις επόμενες μέρες δύο πράγματα θα συμβούν.
1) Θα ακολουθηθούν σήμερα παράνομες διαδικασίες και αύριο όποιος θέλει, ρίχνει την όποια διοίκηση θέλει.
2) Δεν θα μιλήσει κανείς και ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα ζήσει μία ακόμη περιπέτεια, χωρίς κόσμο στο γήπεδο και φυσικά άποψή μας είναι πως δεν θα κερδίσει για μια ακόμη φορά την άνοδο στην Β΄ Εθνική, γιατί αυτό ποτέ δεν το ήθελαν κάποιοι.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, δεν μας προβληματίζει τίποτα.
Ξέρουν οι πάντες τα πάντα. Αν θέλουν να κάνουν το κορόιδο ας το κάνουν.
Εμείς δεν καλύψαμε κανέναν και το ξέρετε.
Για τον κ. Βαλάντη Μπλέτσα, θα γράψουμε κάτι σε λίγο, αλλά είναι βέβαιο πως δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να του επιβάλλουμε την άποψή μας και δεν έχουμε και την δύναμη να τον επηρεάσουμε.

....σε λίγο η άποψή μας για την εμπλοκή του κ. Μπλέτσα.