Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - σήμερα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες κάποιοι από εσάς, κάνατε ένα λάθος και μας βάλατε στο στόχο για τους δικούς σας λόγους, στο θέμα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Όχι κύριοι. Δεν καλύπτουμε τίποτα και κανέναν.
Έχουμε γράψει τα πάντα και για όλους.
Για τα οργανωτικά λάθη, για τα οικονομικά και φυσικά για την ανικανότητα κάποιων να κάνουν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ΠΑΕ, όπως υποσχόταν.
Φίλοι αναγνώστες, θα πρέπει να ξέρετε πως γράφουμε αλήθειες και δεν καλύπτουμε κανέναν.
Μας κατηγορήσατε πως επιλέξαμε την σιωπή, επειδή στο θέμα υπάρχει ο κ. Βαλάντης Μπλέτσας.
Κύριοι κάνετε λάθος. Γράψαμε πως κάποια πράγματα δεν μπορούν να ...
προχωρήσουν, όποιος κι αν αναλάβει την ομάδα, εφόσον σ΄ αυτή παραμένουν τα πρόσωπα τα οποία πραγματικά έκαναν απίστευτα πράγματα και διέσυραν πανελλαδικά τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Ο κ. Μίλερ ο οποίος έρχεται να αναλάβει την ομάδα, δεν είναι κάποιο άτομο που προέκυψε ξαφνικά και από το πουθενά στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο.
Ήταν στην ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ και αυτά που λένε οι άνθρωποι της ομάδας και ο προπονητής δεν αποτελούν τιμή για τον ίδιο, αλλά γιατί να μείνουμε σ΄ αυτά;
Δεν μας ενοχλούν τα θέλω του κυρίου Μίλερ και των φίλων του.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν είναι ΠΑΕ. Είναι ερασιτεχνικό σωματείο και είναι διαφορετικά τα δεδομένα.
Όποιος πιστεύει πως αυτό που πάει να γίνει δεν είναι για το καλό του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, μπορεί με νόμιμα μέσα να σταματήσει κάθε τέτοια εξέλιξη. Τα υπόλοιπα είναι λόγια του αέρα.
Οι διοικούντες σήμερα την ομάδα, κάνουν τα πάντα ώστε να κουκουλώσουν το χθες και να συνεχίσουν να έχουν την τύχη του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ στα χέρια τους, για να συνεχίσουν ακριβώς αυτό που έκαναν.

....σε λίγο περισσότερα