Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Καλημέρα

- Ενοχλούμε πολλούς, αλλά εμάς αυτό δεν μας ενοχλεί καθόλου.
Όταν δεν γράφουμε ψέματα δεν έχουμε κανένα πρόβλημα.
Τα προβλήματα τα έχουν αυτοί οι οποίοι θέλουν να σκύψουμε το κεφάλι, για να πετύχουν τους δικούς τους στόχους, χωρίς όμως αυτοί να βοηθούν να πετύχουμε κι εμείς τους δικούς μας.
Κυρίες και κύριοι έτσι είναι η ζωή. Ο καθένας να φροντίζει τους στόχους του, αλλά να μην ξεχνά και τους στόχους τον άλλων.
- Καλημέρα στην ΕΠΣ Εύβοιας και καλό Καλοκαίρι. Κύριοι τώρα.... που οι ομάδες θα στείλουν εκπροσώπους στην Γενική Συνέλευση, θα δεχτείτε και αυτούς που είναι σε μαϊμού διοικήσεις;
- Στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ βλέπουν πολύ μακριά και φροντίζουν ώστε να έχουν διοίκηση και μετά τον Ιανουάριο του 2019!!!
- Στον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών τίποτα δεν δείχνει ικανό να χαλάσει την ηρεμία της διοίκησης, η οποία δείχνει σαν να ήταν έτοιμη από καιρό. Μια παραφωνία υπάρχει μόνο στα Ψαχνά, αλλά ανήκει στο "ΤΙΠΟΤΑ" και κανείς δεν της δίνει σημασία.
- Στον ΛΗΛΑ Βασιλικού φαίνεται πως θα το πάνε μέχρι εκεί που θα φτάσουν ν΄ αντιμετωπίσουν τους αρμοδίους, αλλά κανείς δεν ξέρει ποιοι θα πηδήξουν πρώτοι από "το σκάφος".
- Στον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ μάλλον θα έχουμε εξελίξεις και κάποια αλλαγή. Το πουλάκι που κελάιδησε δεν μας είπε περισσότερες λεπτομέρειες.
- Στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ τα άπλυτα είναι πολλά, αλλά υπάρχει χρόνος, αν λειτουργήσουν σωστά τα πλυντήρια.