Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Καλημέρα

Καλημέρα σε όλες και όλους.
- Καλημέρα στις φίλες και τους φίλους αναγνώστες, αλλά καλημέρα και σ΄ αυτούς που άλλα μας λένε για άλλους το πρωί και άλλα λένε για μας στους άλλους το απόγευμα.
Ηρεμήστε κύριοι, γιατί υπάρχουν και μάρτυρες οι οποίοι έχουν ακούσει αυτά που μας λέγατε και θα εκτεθείτε. Έχουμε δηλώσει πως δεν μας αρέσουν οι ρουφιάνοι, δεν μας αρέσουν αυτοί που γενικώς κατηγορούν τους άλλους με τους οποίους μέχρι χθες μαζί τα τρώγανε!!!!
- Ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ ανανέωσε με τον Σταματάκο και....
δεν θ΄ αργήσει ν΄ ανακοινώσει και τον Ερμή Τόρα, ο οποίος θα ξανασυναντηθεί με τον κ. Γεωργίου, όχι στους ΖΑΡΑΚΕΣ αλλά στον ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ.
- Ο ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ μάλλον θα κάνει νέο ξεκίνημα με νέο προπονητή και ανανεωμένο ρόστερ, με στόχο μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας.
- Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ Ψαχνών μάλλον αποκτά νέα διοίκηση και πιθανότατα στο τιμόνι να βρεθεί ο κ. Θεοδοσίου ο οποίος δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα βρεθεί στον ΦΟΙΝΙΚΑ και σίγουρα θα έχει και την βοήθεια του συμπολίτη ΗΡΑΚΛΗ.
- Την καλημέρα μου στον αγαπητό κύριο Σεφερλή και ειλικρινά περιμένω το επόμενο τηλεφώνημα, για να του πω πως πρέπει να λέει μόνο αυτά που πιστεύει και όχι αυτά που θέλει η φαντασία του.