Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ - Στη Β΄ Κατηγορία

Η ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ πανάξια βρέθηκε από την Γ΄ στην Β΄ Κατηγορία κι αν θέλετε την άποψή μας θα γράψουμε πως ήρθε η ώρα να διεκδικήσει την άνοδο στην Α΄ Κατηγορία της Εύβοιας.
Ξέρετε όλοι την θέση μας και την άποψή μας για την ομάδα αυτή. Ένα κατά την γνώμη μας λάθος του κ. Ρόγκα άφησε την ομάδα χωρίς επιτυχίες και όταν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο το λάθος διορθώθηκε η ομάδα πήρε την άνοδο, κατέκτησε το πρωτάθλημα ΝΕΩΝ και έφτασε στον μικρό τελικό στους ΠΑΙΔΕΣ.
Η ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ, έχει ποδοσφαιριστές οι οποίοι μπορούν ...
να σταθούν σε οποιαδήποτε ομάδα και είναι κρίμα που δεν προσπαθεί να βρεθεί στην Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.
Η σχολή ποδοσφαίρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ/ΝΙΚΟΣ ΡΟΓΚΑΣ πρέπει να βοηθήσει ώστε η ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ να βρεθεί στην Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ και να δώσει κίνητρα στους μικρούς ποδοσφαιριστές της σχολής.
Εμείς δεν διεκδικούμε να έχουμε θέση δίπλα στον κύριο Ρόγκα, ούτε στην σχολή του, ούτε πουθενά.
Έχουμε αποδείξει πως δεν γινόμαστε λιβανιστήρια και δεν χαϊδεύουμε αυτιά.
Η πρόεδρος της ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ η κυρία Μαρία Κούτουλα είναι η γυμνάστρια των παιδιών μας στο 2ο δημοτικό του Βασιλικού και τουλάχιστον για τα 3 επόμενα χρόνια θα είναι η γυμνάστρια της Κερασίας για 1 ακόμη χρόνο και της Μαρίας για 3 ακόμη χρόνια, ενώ είχε και την Στυλιανή τα προηγούμενα χρόνια από το 2009.
Τα παιδιά μας δηλαδή ξεκίνησαν το 2009 με την κυρία Κούτουλα και θα είναι μαζί της μέχρι και το 2021 οπότε θα τελειώσει το δημοτικό και η μικρή μας Μαρία.
Λοιπόν στην κυρία Μαρία Κούτουλα χρωστάμε πολλά και αυτά τα ξέρουμε καλά εμείς, γιατί κάθε γονιός είναι τυχερός, όταν έχει δίπλα του ανθρώπους στους οποίους μπορεί να εμπιστευθεί τα παιδιά του.
Αυτοί οι οποίοι πιστεύουν πως μπορούν να δηλητηριάσουν τις όποιες σχέσεις μας, να ξέρουν πως δεν θα πετύχουν τίποτα.
Ο κύριος Ρόγκας ξέρει πως αυτοί που του χαϊδεύουν τ΄ αυτιά δεν τον βοηθούν.
Αυτοί οι οποίοι βάζουν ανθρώπους απέναντί του προσφέρουν κακές υπηρεσίες στον κ. Ρόγκα.
Κάποιοι από αυτούς δεν βάζουν το χέρι στην τσέπη τους, κάποιοι κάνουν ότι κάνουν μόνο για τα παιδιά τους και κάποιοι για λόγους που ξέρουμε καλά εμείς.
Λοιπόν, η ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ με πρόεδρο την κυρία Μαρία Κούτουλα και προπονητή τον κ. Καλέντζη Δημήτρη, ανέβηκε στην Β΄ Κατηγορία κατακτώντας την 1η θέση στους αγώνες κατάταξης. 
Άποψή μας λοιπόν είναι πως αυτή η ομάδα τα επόμενα 2 χρόνια θα πρέπει να ανέβει στην Α΄ Κατηγορία της Εύβοιας.
Αυτοί που αγαπούν την ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ, αυτοί που αγαπούν την κυρία Κούτουλα και τον κ. Ρόγκα, ας βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση. Θα το κάνουν;
Εμείς το γράψαμε και ενώ δεν θα γίνουμε χειροκροτητές, θα γίνουμε συμπαραστάτες σε μια τέτοια προσπάθεια.
Μαρία όλα μπορεί να τα πετύχει ο άνθρωπος, αρκεί να το πιστέψει.
Νίκο, εμείς έχουμε διαφορετικές απόψεις, για πολλά, αλλά αν το ψάξεις, θ΄ ανακαλύψεις την αλήθεια.

Μέγα λάθος του κ. Ρόγκα ο οποίος δεν έκανε καμία αναφορά στον κ. Μιχάλη Ράππο, αλλά δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο αφού τον ζηλεύει και είναι και Παναθηναϊκος. Κύριε Ράππο εμείς δεν ξεχνάμε μια δήλωσή σας, περίπου ένα χρόνο πριν. "Αναλαμβάνω να ανεβάσω κατηγορία την ομάδα". Αυτό έγινε και οφείλουν όλοι να το παραδεχθούν!!!!