Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Η άποψή μας

Μεγαλύτερο πόλεμο από αυτόν που έχει δεχθεί το Εργαστήρι Καλλιτεχνικής Παιδείας στο Βασιλικό, δεν έχει δεχθεί κανείς άλλος, μέχρι σήμερα.
Ακόμη και δημόσια, πρόεδρος άλλου συλλόγου έριχνε τα βέλη της εναντίον του Εργαστηρίου το οποίο φιλοξενεί περίπου 350 παιδιά εδώ και πολλά χρόνια, από τότε που δήμαρχος ήταν ο κ. χρήστος Καρυστινός. Η λάσπη εναντίον του Εργαστηρίου αρκετή, αλλά τελικά έχουν ....
δίκιο αυτοί που λένε πως η λάσπη επιστρέφει σ΄ αυτούς που την ρίχνουν.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, φταίμε ΟΛΟΙ γιατί κόψαμε σε φέτες το Βασιλικό και ψάχνει ο καθένας να πάρει με το μέρος του τις περισσότερες.
Εμείς προτείναμε να ενώσουμε τις φέτες και όλοι μαζί να φροντίσουν για το Βασιλικό και γενικότερα το ΛΗΛΑΝΤΙΟ.
Το Εργαστήρι Καλλιτεχνικής Παιδείας προσφέρει πολλά και δεν θέλει να εξαφανίσει τους άλλους για να επιβιώσει. Στον πόλεμο κατά του Εργαστηρίου και προσωπικά κατά του κυρίου Θωμά Παναγόπουλου και της οικογένειάς του συμμετέχουν πρόσωπα και σύλλογοι, αλλά και αυτοί οι οποίοι ζηλεύουν ή προτιμούν να έχουν το προσωπικό μαγαζάκι τους.
Σ΄ αυτόν τον πόλεμο εμείς δεν θέλαμε να εμπλακούμε και προσπαθήσαμε να πείσουμε τους πάντες, ώστε να τον σταματήσουν. Δεν ακουσθήκαμε, αλλά δεν μας ενοχλεί. Τώρα ήρθε η ώρα να γράψουμε ονόματα και γεγονότα και θα το κάνουμε.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, ελπίζουμε και ευχόμαστε, να καταλάβουν όλοι, πως εμείς δεν θα χάσουμε τίποτα. Χαμένοι θα βγούνε άλλοι.