Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Την καλημέρα μας στον κ. Βαλάντη Μπλέτσα

Επειδή κάποιοι παρεξήγησαν πολλά και άρχισαν επίσης να λένε πολλά, εμείς δηλώνουμε πως δεν έχουμε καμία απολύτως ανάμειξη στην όποια διαδικασία του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και παραμένουμε απέναντι από την σημερινή διοίκηση και την όποια επόμενη, στην οποία θα συμμετέχουν μέλη της σημερινής διοίκησης.
Δεν είχαμε και δεν έχουμε κανένα θέμα με τον κύριο Βαλάντη Μπλέτσα, αλλά δεν συμφωνούμε με αυτό που πάει να κάνει με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και οι λόγοι είναι γνωστοί.
Όπως και ο ίδιος γνωρίζει, η απερχόμενη διοίκηση έβλαψε ....
σοβαρά τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, συκοφάντησε πολλούς και απείλησε πολλούς μεταξύ των οποίων κι εμάς.
Ο κ. Μπλέτσας ήταν μαζί με τον κ. Ελευθεριάδη, Τσαγκάρη, Σφύρλα, Αυλωνίτη και κυρία Βελή, όταν αυτοί από την ΑΕΚ Χαλκίδας βρέθηκαν στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Ο κ. Μπλέτσας έφυγε πολύ νωρίς και το γιατί το ξέρει ο ίδιος και πιθανότατα και ο κ. Κακαβάς, ο κ. Αναγνωστάκης, ο κ. Πίσχινας και όσοι άλλοι ήταν από τότε στην διοίκηση.
Ο κ. Μπλέτσας είχε άποψη για τα όσα συνέβαιναν από τότε στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και δεν την έκρυβε.
Το τι άλλαξε από τότε και σήμερα δέχθηκε να πορευτεί με αυτούς που δημιούργησαν όσα δημιούργησαν στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, δεν το γνωρίζουμε και δεν θέλουμε να το μάθουμε.
Εμείς την άποψή μας την γράψαμε δημόσια, αλλά και του την είπαμε.
Μείνε μακρυά γιατί θα εκτεθείς.
Αγαπητέ κύριε Μπλέτσα, έστω και την τελευταία στιγμή, σώσε την παρτίδα και πέταξε από πάνω σου την ευθύνη για όσα ακολουθήσουν.
Γνωρίζεις τα πάντα. Αυτό το σχήμα δεν μπορεί να περπατήσει και δεν θα περπατήσει. Εσύ έχεις άλλους στόχους και η απερχόμενοι άλλους.
Εσύ θέλεις να πετύχεις ν΄ αλλάξεις κάποια πράγματα στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και οι απερχόμενοι, να κλείσουν το χθες.
Δεν θα σχολιάσουμε εμείς κάτι γι΄ αυτούς που θα έρθουν ως επενδυτές, γιατί σίγουρα δεν έχουν σχέση με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, με ότι σημαίνει αυτό, αλλά και ένα απλό ερώτημα στο ίντερνετ, θα λύσουν όλοι, όλες τους τις απορίες.
Κύριε Μπλέτσα, αγαπητέ Βαλάντη αυτά είναι η δική μας άποψη και την λέμε δημόσια, για να μην υπάρχουν ψίθυροι.
Η απόφαση είναι δική σου και σου ευχόμαστε τα καλύτερα.
Εμείς με ανθρώπους συκοφάντες και ανθρώπους οι οποίοι απειλούν οικογένειες δεν θέλουμε να έχουμε ούτε καλημέρα και συνεχίζουμε να τους έχουμε απέναντι. Για μας τίποτα δεν τελειώνει στην σημερινή Γενική Συνέλευση στην οποία θα πρέπει να εμφανισθούν ΟΛΟΙ όσοι θέλουν να είναι υποψήφιοι, αν θα προχωρήσουν σε εκλογές ή αυτό που έχουν στο μυαλό τους.