Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

Καλησπέρα στον κ. Λαγό

Κώστα καλησπέρα. Άκουσα την εκπομπή σου στον 96,5 και είπες πως στον ΛΗΛΑ αυτό που χτίστηκε την χρονιά που πέρασε πρέπει να συνεχιστεί.
Κώστα αυτό χτίστηκε με κάποιους ποδοσφαιριστές και προπονητές, οι οποίοι πλέον δεν υπάρχουν!!!!
Το γιατί δεν υπάρχουν το ξέρεις πολύ καλά. Έφυγαν και δεν θέλουν ν΄ ακούνε για κανέναν.
Σας χαρίζουμε αυτά που μας χρωστάτε και δώστε μας τα δελτία να πάμε να παίξουμε μπάλα είπαν οι περισσότεροι. Ευχαριστώ αλλά δεν συνεχίζουμε είπαν...
και οι προπονητές.....
Αγαπητέ Κώστα, όταν όλα τα έχεις κάνει καλά, δεν τα διαλύεις.
Δεν φταίνε σε τίποτα οι δημοσιογράφοι και τα ΜΜΕ γενικότερα. Όταν είσαι εντάξει, ας γράφει κι ας λέει ο καθένας όσα θέλει κι ότι θέλει.
Αγαπητέ Κώστα, έπεσε πολύ παραμύθι στο Βασιλικό και απλά με παραμύθια δεν πετυχαίνεις τίποτα.
- Όταν έχεις προπονητή τον κ. Γιώργο Λάμπρου, δηλώνεις πως είναι ο καλύτερος άνθρωπος και προπονητής και τον σπρώχνεις στην έξοδο, δεν σου φταίνε οι άλλοι.
- Όταν έχεις ποδοσφαιριστές σαν αυτούς που έχεις και σου ζητάνε τα δελτία να φύγουν, δεν σου φταίνε οι δημοσιογράφοι.
Αγαπητέ Κώστα, όταν παρουσία σου δήλωσαν πως έδωσαν για την ομάδα 85.000 ευρώ και χρωστάνε άλλα 10.000 ευρώ , ενώ επίσημα ο απολογισμός κάνει λόγο για περίπου 35.000 ευρώ, ποιος θα μας πει που πήγαν τα υπόλοιπα περίπου 50.000 ευρώ;
Ποιος θα μας πει Κώστα αν θα πληρώσουν και πότε τα άλλα 10.000 ευρώ, αφού όπως λένε τα χρωστάνε;
Αγαπητέ Κώστα, όταν κάτι πάει καλά, έχει πάντα συνέχεια. Δυστυχώς οι κυρίες και οι κύριοι στον ΛΗΛΑ, έχτισαν παλάτια στην άμμο και τώρα αυτά τα παλάτια τα πήρε το κύμα και δεν υπάρχουν.
Ψεύτικο το οικοδόμημα Κώστα και αυτό είναι άδικο γι΄ αυτή την ομάδα, η οποία πέρασε πολλά, αλλά θ΄ αντέξει κι αυτή την φορά.