Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα και καλή εβδομάδα.
- Σήμερα στο Βασιλικό θα παιχθεί μια ακόμη παράσταση με πολύ δήθεν κι ένα σωρό ψέματα. Θα δούμε σε όλα αυτά ποιοι θα βάλουν την υπογραφή τους για να κουκουλώσουν τα όσα δεν έγιναν για την ομάδα του ΛΗΛΑ και τα όσα έγιναν σε βάρος της. Σήμερα στο Βασιλικό κάποιοι θα πάνε από περιέργεια και κάποιοι θα σπεύσουν για να καλύψουν τα όσα εκτός καταστατικού και αθλητικού νόμου έγιναν. Τους ευχόμαστε να τα καταφέρουν, αλλά έχουμε την υποχρέωση να αποκαλύψουμε τα όσα δεν έκαναν για το καλό της ομάδας και πως παρίσταναν την ....
διοίκηση ενώ δεν ήταν, γιατί αυτό επέλεξαν οι ίδιοι.
- Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου αρχίζουν τα πρωταθλήματα Α΄και Β΄ κατηγορίας της Εύβοιας και όλες οι ομάδες μέχρι και τις πρώτες μέρες του Αυγούστου, θ΄ αρχίσουν την προετοιμασία τους. Για κάποιες ομάδες αυτή η περίοδος 2018 - 2019 θα είναι πολύ δύσκολη και θα δούμε αν θα μπορέσουν να είναι ανταγωνιστικές. Όλα δείχνουν πως οι 5 πρώτες θέσεις έχουν κλειδώσει, χωρίς κανείς να ξέρει την σειρά.  Πιστεύουμε πάντως πως πολύ νωρίς θα ξεχωρίσουν αυτές οι ομάδες και η μάχη θα είναι μεγάλη για την ουρά της βαθμολογίας.
- Τον Μάιο θα έχουμε τις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές και άρχισαν τα όργανα. Κάτι έγραψε ο κ. Μαρκόπουλος ο οποίος έχει επιστρέψει στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μετά το πέρασμά του από τους ΑΝ.ΕΛ, αλλά πιστεύουμε πως αυτά που έγραψε δεν ήταν στην σωστή κατεύθυνση και δεν πρέπει να κάνει υποδείξεις, σε άλλους οι οποίοι θα ήθελαν να είναι υποψήφιοι. Κύριε Μαρκόπουλε, οι Νεοδημοκράτες ψηφοφόροι θα σας κρίνουν όλους, όταν έρθει η ώρα. Αντίπαλοι δεν είναι οι άλλοι υποψήφιοι, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ. Αφήστε λοιπόν τα εσωκομματικά μαχαιρώματα  τα οποία στόχο έχουν να αδυνατίσουν το ψηφοδέλτιο της ΝΔ και να έχουμε στανταράκια τον Κεδίκογλου και τον Μαρκόπουλο.
- Ο ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών έχει χαράξει πορεία και ότι κι αν συμβεί δεν θα την αλλάξει. Η ομάδα αλλάζει σε όλα και όχι μόνο σε πρόσωπα. Δεν ξέρουμε αν βλέπουμε καλά αυτά που έρχονται, αλλά όλα δείχνουν πως στα Ψαχνά ενώνουν δυνάμεις. Θα είναι λένε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και όποιος θα λείπει δεν θα είναι ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ.
- Θα παραιτηθεί λένε ο πρόεδρος του ΑΠΟΛΛΩΝΑ της Ερέτριας κ. Θέμης Κοντσιλίδης, γιατί είχαν συμφωνήσει στο να παίξουν μπουνιές στο ΔΣ, αλλά είχαν συμφωνήσει να φάει δύο και να ρίξει δύο και η συμφωνία δεν τηρήθηκε και έφαγε μία παραπάνω!!!! Κάνουμε ρεπορτάζ για το θέμα και όταν μάθουμε περισσότερα θα σας ενημερώσουμε!!! Πρόεδρε, τα γράφουμε για να είμαστε στο κλίμα, αφού κάθε χρόνο κυκλοφορούν φήμες για μπουνιές!!!! Χα χα χα χα.