Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σιγά σιγά όλα παίρνουν τον δρόμο τους και από τις 16 ομάδες της Α΄ Κατηγορίας, οι 14 απέκτησαν διοικήσεις και προχωράνε. Απέμειναν ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ και ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ ΝΕΑΣ ΛΑΜΨΑΚΟΥ, αλλά πιστεύουμε πως πριν μας αφήσει ο Ιούλιος, θα βρούνε κι αυτές τον δρόμο τους και θα αποκτήσουν διοίκηση και θα δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα.
Οι καιροί είναι δύσκολοι και τα οικονομικά όλων στην χειρότερη....
κατάσταση.
Όλοι μα όλοι, παράγοντες, ποδοσφαιριστές και προπονητές, θα πρέπει να ρίξουν νερό στο κρασί τους και να ξεχάσουν τις παλιές καλές εποχές.
Όλα δείχνουν πως 3 - 4 ομάδες πάνε να διεκδικήσουν την θέση του πρωταθλητή και την άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία, αλλά πρέπει να προσέξουν.
Να προσέξουν γιατί "όποιος επενδύει στα χρήματα", στο τέλος απλά θα βρεθεί ο ίδιος χωρίς πρωτάθλημα και με λιγότερα χρήματα.
Οι ομάδες που θα βρεθούν στις αδιάφορες θέσεις θα πρέπει να προσέχουν γιατί από αυτές τις θέσεις εύκολα πας στην επικίνδυνη ζώνη, ενώ δεν μπορείς να πας προς την κορυφή.
Εμείς έχουμε γράψει τις απόψεις μας και πιστεύουμε πως προσεγμένες κινήσεις γίνονται στον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ, στο ΑΥΛΩΝΑΡΙ, αλλά και στον ΤΑΜΥΝΑΊΚΟ.
Περιμένουμε τις εξελίξεις στον ΛΗΛΑ Βασιλικού, αλλά όποιες κι αν είναι, θα είναι με στόχο προς τα πάνω και όχι προς τα κάτω.