Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

Καλημέρα

- Σήμερα θα ξεκινήσουμε στέλνοντας τις ευχές μας στον εορτάζοντα άρχοντα κ. Ηλία Θαλάσση.
Ηλία χρόνια σου πολλά και πάντα με υγεία. Να είσαι γερός και δυνατός και να μας δίνεις τις συμβουλές σου, αλλά να μας τραβάς και το αυτί, όταν ξεφεύγουμε.
Καλή σου μέρα άρχοντα και χρόνια σου πολλά.
- Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ είναι λένε σε κίνδυνο. Επιτρέψτε μου να μην το πιστεύω. Οι άνθρωποι αγαπούν το χωριό τους, αγαπούν την ομάδα τους και θα κάνουν τα πάντα, για να ....
δηλώσει συμμετοχή η ομάδα και να αγωνισθεί στην Α΄ Κατηγορία της Εύβοιας.
- Γιατί δεν πιστεύει κανείς, πως στον ΛΗΛΑ βρήκαν την λύση; Όλα ήταν ένα δοκιμαστικό.Ένα τεστ ώστε να κάνουν όλοι στην άκρη και να μείνει η ομάδα στα χέρια αυτών που μπορούν να κάνουν το κρέας ψάρι και να πείθουν πως τα 33.000 ευρώ, στον ΛΗΛΑ μετράνε ως 85.000 ευρώ.
- Ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ μάλλον πάει για να κάνει την έκπληξη στο πρωτάθλημα και απλά θα πρέπει να περιμένουμε ν΄ αρχίσει η προετοιμασία ώστε να έχουμε καλύτερη εικόνα. Πάντως αν οι φίλαθλοι στηρίξουν με την παρουσία τους στο γήπεδο την ομάδα θα δούμε πολλά στο Αλιβέρι.
- Στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ έχουν λόγο ή αν θέλετε ο λόγος τους είναι συμβόλαιο. Πάντως για να λέμε και του στραβού το δίκιο, κάποιοι παράγοντες δεν πρέπει να θέλουν να κρατήσουν το δελτίο ενός ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν θέλει να αγωνισθεί. Όταν ο ποδοσφαιριστής θέλει να συνεχίσει στην ΕΡΕΤΡΙΑ δεν είναι σωστό κάποιοι να του βάζουν εμπόδια.