Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

Δημοτικές Εκλογές

Ο προεκλογικός αγώνας, έστω και ανεπίσημα έχει αρχίσει και πλέον οι δήμαρχοι θ΄ αρχίσουν να κάνουν ρουσφετάκια και ρουσφέτια, για να ξεγελάσουν ακόμη μια φορά τους δημότες ψηφοφόρους και οι άλλοι υποψήφιοι θα προσπαθήσουν να πείσουν τους δημότες πως μπορούν καλύτερα.
Στο Δήμο Χαλκιδέων, όπως είχαμε ξαναγράψει, η Δημοτική Αρχή είχε καταλάβει ποιον θα είχε βασικό αντίπαλο και έτσι φρόντισε πριν καν ανακοινωθεί το όνομά του, ν΄ αρχίσουν ....
τα παρατράγουδα.
Κυρίες και κύριοι ο Δήμος Χαλκιδέων θα έχει πιθανότατα ως υποψήφιο δήμαρχο τον κ. Φάνη Σπανό ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια απέδειξε πως είναι κοντά στους πολίτες και μαζί με τους πολίτες.
Δεν είναι ο αγαπημένος των ΜΜΕ και μάλιστα για κάποια, είναι και το κόκκινο πανί.
Εμείς δεν μασήσαμε ποτέ τα λόγια μας.
Όταν προτείναμε και στηρίζαμε την υποψηφιότητα Φάνη Σπανού για την θέση του αντιπεριφερειάρχη, ήμασταν σχεδόν μόνοι μας, αφού τα άλλα ΜΜΕ είχαν άλλους στο μυαλό τους.
Εμείς θέλαμε έναν νέο άνθρωπο. Θέλαμε ένα καθαρό πρόσωπο και όχι επαγγελματία πολιτικό.
Δικαιωθήκαμε. Ο κ. Φάνης Σπανός έχει κάνει έργα και μάλιστα πολλά δεν ήταν στις αρμοδιότητές του. Βοήθησε πολύ και έχουμε έργα και στον Δήμο Χαλκιδέων.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, ας βοηθήσουμε ώστε να βρει τον δρόμο ο Δήμος Χαλκιδέων.
Θα περιμένουμε την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Φάνη Σπανού και θα έχουμε να γράψουμε πολλά, αφού οι πληροφορίες μας λένε πως το ψηφοδέλτιό του θα είναι πολύ ισχυρό.