Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

Μην πυροβολείτε

Κυρίες και κύριοι, εμείς κρινόμαστε καθημερινά από τους αναγνώστες μας και θα πρέπει να καταλάβετε ΟΛΟΙ, πως δεν θέλουμε να εκδικηθούμε κανέναν, ούτε φυσικά έχουμε απωθημένα με κάποιους. Δημόσια γράφουμε την άποψή μας και δεν λειτουργούμε υπόγεια και στα μουλωχτά.
Δεν δηλώσαμε ποτέ ουδέτεροι, ανεξάρτητοι και άλλα σχετικά. Έχουμε άποψη, την γράφουμε και την στηρίζουμε. Γιατί ενοχλεί αυτό;
- Ενοχλήθηκαν κάποιοι επειδή κρατήσαμε την στάση που κρατήσαμε για το θέμα με τις 5 αλλαγές στον αγώνα ΔΡΟΣΙΑ - ΑΡΤΑΚΗ. Δεν καταλάβαμε τους λόγους. Κακοί ....
εμείς που λέμε να εφαρμοσθεί ο ΚΑΠ όπως για όλους ή αυτοί που επιχείρησαν να κουκουλώσουν το θέμα με διάφορες αλχημείες; Δεν θα δώσουμε λογαριασμό σε κανέναν όσο ψηλά κι αν βρίσκεται. Για μας ΟΛΟΙ οι διαιτητές είναι το ίδιο, άσχετα αν σφυρίζουν στην Γ΄ Κατηγορία ή στην Σούπερ Λίγκα.
Είναι τραγικό ένας διαιτητής να θέλει να εφαρμόζουν όλοι οι άλλοι τους κανονισμούς και να μην τους γνωρίζει ο ίδιος. Είναι τραγικό κάποιοι παράγοντες, προπονητές κλπ, να μην γνωρίζουν τους κανονισμούς. Εμείς αντιμετωπίζουμε ΟΛΟΥΣ τους διαιτητές το ίδιο και οι ίδιοι το γνωρίζουν. Δεν έχουμε καμιά υποχρέωση απέναντί τους και δεν έχουν κι αυτοί προς εμάς. Την δουλειά τους και την δουλειά μας.
Έχουμε λέμε, τα καλύτερα πρωταθλήματα στην Ελλάδα και τα περισσότερο ανταγωνιστικά και δεν έχουμε διαιτητές!!!!!! Εμείς φταίμε; Όχι βέβαια. Κάποιοι κάτι δεν έκαναν σωστά.
Είναι τραγικό ν΄ ακούμε πως δεν πρέπει να τιμωρηθούν κάποιοι, επειδή δεν θα φτάνουν οι διαιτητές ώστε να καλυφτούν όλοι οι αγώνες!!!!!!
Τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει πως πάμε στην ατιμωρησία των διαιτητών.
Ωραία. Αν είναι έτσι, να πάψουμε να τιμωρούμε παράγοντες και ομάδες με πρόστιμα κλπ, γιατί ούτε από αυτούς έμειναν πολλοί!!! 
Κύριοι, αφήστε τα ανέκδοτα. Είχαμε χτυπήσει πολύ νωρίς τις καμπάνες.
Τιμωρήθηκε σιωπηρά ο κ. Σέγκος για όλο το 2018. Δεν ήταν αναγκαίος; 
Στο πρωτάθλημα που πέρασε τιμωρήθηκαν κι άλλοι διαιτητές σιωπηρά για κάποιες αγωνιστικές και κανείς δεν είπε τίποτα. Δεν ήταν αναγκαίοι;
Μας κατηγορούν γιατί κάναμε σωστά την δουλειά μας;
Γιατί έχει δικαίωμα ένας διαιτητής να ελέγχει τους ανθρώπους της ενημέρωσης στο γήπεδο και δεν έχει το δικαίωμα ο άνθρωπος της ενημέρωσης να ελέγξει τα τραγικά λάθη ενός διαιτητή;
Κύριοι μα τελειώνουμε. κανείς στο απυρόβλητο. Να υπηρετήσουν ΟΛΟΙ το ποδόσφαιρο και όχι το ΕΓΩ τους.
Για μια ακόμη φορά καλούμε τους πάντες σε δημόσιο διάλογο για το θέμα της διαιτησίας.
Τα έχουμε πει σε μέλη του ΔΣ του Συνδέσμου Διαιτητών και στην ΕΠΣΕ.
Υπάρχει χώρος για όλους τους διαιτητές και εμείς ρουφιάνοι δεν θα γίνουμε ποτέ.
Ας κοιταχτούν οι διαιτητές μεταξύ τους γιατί έχουν ξεφύγει.
Το θέμα δεν θα το αφήσουμε. Το παρακολουθούμε και αν κάποιοι το θάψουν θα το ξεθάψουμε εμείς και έχουμε τον τρόπο.
Ας μας δοκιμάσουν αν θέλουν.