Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο.
- Ο Φάνης Σπανός θα είναι τελικά υποψήφιος Περιφερειάρχης και αν δεν κάνουμε λάθος θα είναι η πρώτη φορά που ο Περιφερειάρχης θα είναι από την Εύβοια.
- Ένας ακόμη προπονητής, δεν θα ζεσταίνει από την Δευτέρα τον πάγκο της ομάδας του, αφού η διοίκηση θα τον ευχαριστήσει για τις υπηρεσίες του, αλλά έχει βρει τον....
αντικαταστάτη του και θα τον ανακοινώσει.
- Ραδιοφωνικά η κατάσταση μυρίζει μπάχαλο, αλλά πιστεύουμε πως οι ραδιοφωνατζήδες κάτι θα κάνουν ώστε να ξεφύγουν από τα συνηθισμένα και να δώσουν το κάτι παραπάνω στον κόσμο, ώστε αυτός να έχει λόγο να τους ακούει. Πάντως το ότι δεν υπάρχουν πλέον αθλητικές πρωινές εκπομπές δεν είναι καλό.
- Όταν οι μεταγραφές που κάνεις για να ενισχύσεις την ομάδα, είναι από τον σωρό ή αν προτιμάτε από τα αζήτητα, δεν την ενισχύεις, αλλά απλά την κρατάς σε κατάσταση ύπαρξης, μέχρι να διαπιστώσεις πως την οδηγείς στο πουθενά. Τότε φεύγεις και αφήνεις πίσω σου συντρίμμια. 
- Τελείωσε η συνεργασία του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ με τον Βασίλη Μιχελή, αλλά αυτό δεν είναι είδηση. Κάποιοι περιμένουν την παραίτηση της διοίκησης και γι΄ αυτούς μόνο αυτό είναι η είδηση. Αν στον αγώνα με την ΚΟΡΙΝΘΟ η κερκίδα είναι μισοάδεια και μη θετικό το αποτέλεσμα, τότε θα υπάρχουν εξελίξεις στην ομάδα.
- Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ παίζει να έχει το χαμηλότερο μπάτζετ της Γ΄Εθνικής και χαμηλότερο τουλάχιστον από 3 ομάδες της Α΄ Τοπικής Κατηγορίας της Εύβοιας!!! Κι όμως η ομάδα αυτή είναι στο Δήμο Ερέτριας ο οποίος έχει τουλάχιστον 50 επιχειρηματίες οι οποίοι θα μπορούσαν εύκολα να διαθέσουν 5.000 - 10.000 ευρώ το χρόνο!!!!
- Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ τα έκανε μούσκεμα, αφού το πάει για διάλυση και είναι κρίμα. Η ομάδα είναι στην μεγαλύτερη κατηγορία στο βόλεϊ, αλλά φαίνεται πως έγιναν πολλά λάθη και έφτασαν να περιμένουν βοήθεια από πολιτικούς, αυτοδιοικητικούς και φορείς!!!! Κύριοι κάντε την αυτοκριτική σας και πείτε τι θα χρειασθεί η ομάδα για να συνεχίσει. ΄Έτσι γενικά και αόριστα δεν θα γίνει τίποτα.
- Σήμερα έχει αγώνες για τα πρωταθλήματα της Εύβοιας. Έχουμε την 1η αγωνιστική των αγώνων που είχαν αναβληθεί το περασμένο Σαββατοκύριακο εξ αιτίας της κακοκαιρίας.