Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα.
- Χθες είχαμε αγώνες Κυπέλλου Εύβοιας και ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ την τελευταία στιγμή πήρε την νίκη και την πρόκριση από τα ΑΛΑΤΣΑΤΑ με 0 - 1 και σίγουρα "απογοήτευσε" αυτούς που περιμένουν πως και πως το στραβοπάτημα. Πάντως ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ στην επόμενη φάση θ΄ αντιμετωπίσει τον ΛΗΛΑ Βασιλικού.
- Ο ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ είχε άγιο και λίγο ήθελε να ρίξει στο καναβάτσο την ΕΡΕΤΡΙΑ και να την αφήσει εκτός Κυπέλλου νωρίς νωρίς. Ποδοσφαιριστές που....
δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής, πήραν την ευκαιρία από τον Δημήτρη Βαλκάνο, αλλά μάλλον την πέταξαν στα σκουπίδια. Για παιχνίδια αυτής της κατηγορίας ο Βαλκάνος άγιο δεν είχε, αλλά σήκωσε τον Γκέρσι Τόρα τον έριξε στον αγώνα και αυτός στην παράταση μετέτρεψε το 2 - 2 σε 2 - 4 και η ΕΡΕΤΡΙΑ πάει στους 8 του Κυπέλλου Εύβοιας.
- Η ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ κέρδισε τους ΩΡΕΟΥΣ και τους απέκλεισε από το κύπελλο, με το νικητήριο γκολ να έρχεται στην παράταση, αφού η κανονική διάρκεια του αγώνα δεν βρήκε νικητή αφού οι δύο ομάδες πέτυχαν από δύο γκολ. Οι ΩΡΕΟΙ έχουν παράπονα από την διαιτησία, αλλά τα παράπονα δεν δίνουν πρόκριση.
- Ο ΔΥΣΤΟΣ πέρασε εύκολα το εμπόδιο του ΑΡΗ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ με 0 - 4 πήρε την πρόκριση και τώρα θ΄ αντιμετωπίσει τον ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ.
- Ο αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Φάνης Σπανός πήρε την απόφασή του και οριστικά θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης στις εκλογές του 2019. Τον θέλαμε δήμαρχο Χαλκιδέων, αλλά σεβόμαστε την επιλογή του και θα είμαστε δίπλα του. Φάνη σου ευχόμαστε τα καλύτερα.