Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Είναι πολλοί αυτοί αυτοί οι οποίοι αγαπούν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά τους απομάκρυναν από την ομάδα, αυτοί που την αγαπούν μόνο όταν την διοικούν οι ίδιοι.
Τι γράφουμε εμείς; Γράφουμε πως ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ανήκει στον κόσμο του και μόνο σ΄ αυτόν. Ποιος το αμφισβητεί αυτό;
Φίλες και φίλοι αναγνώστες εμείς θα συνεχίσουμε να γράφουμε να ακουσθούν αλήθειες και μόνο αλήθειες. Όποιος τις φοβάται, να μην ασχοληθεί με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Η Γενική Συνέλευση αποφασίζει πάντα και εκλέγει την διοίκηση. Ποια όμως Γενική Συνέλευση;
Αυτή η οποία σε καμία περίπτωση δεν είναι με τον κόσμο του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά...
μεταξύ συγγενών και φίλων αυτών που θέλουν να διοικήσουν την ομάδα και να απαλλάξουν τους προηγούμενους;
Όχι βέβαια. Όπως και οι προηγούμενες διοικήσεις έτσι και η σημερινή, είναι με μαϊμού τρόπο εκλεγμένη. Όποιος το αμφισβητεί να βγει και να το πει δημόσια για να πάρει την απάντηση.
Να ξεκαθαρίσουμε όμως κάτι. Για τα μέλη του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ υπήρχε τρόπος ώστε οι διαδικασίες να μην είναι μαϊμού. Αφού κανείς δεν αντέδρασε, δεν φταίμε εμείς.
Εμείς περιμένουμε. 
Καλέσαμε τον κύριο Μπλέτσα να ενημερώσει τον κόσμο, λέγοντας την αλήθεια.
Πιστεύουμε πως το επόμενο 10ήμερο θα μιλήσει.
Αν αυτό δεν γίνει, τότε θα αναθεωρήσουμε πολλά πράγματα.
Η ομάδα την Κυριακή έχει ένα δύσκολο εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο την ΚΟΡΙΝΘΟ η οποία θέλει και θα έρθει να πάρει θετικό γι΄ αυτή αποτέλεσμα.
Καθαρές κουβέντες κυρίες και κύριοι. Καμιά ομάδα δεν μπορεί να σταθεί στην Γ΄ Εθνική αν δεν έχει δυνατή κερκίδα. Μπορεί να έχουν κόντρες, διαφωνίες, διαφορετικές απόψεις, οι οργανωμένοι, μπορεί να έχουν κουραστεί με τα ψέματα της εκάστοτε διοίκησης, αλλά τώρα πρέπει με την παρουσία τους στην κερκίδα και με τα συνθήματά τους να μην  επιτρέψουν σε κανέναν να απαξιώσει περισσότερο τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Χθες είχαμε τον αγώνα της ΕΡΕΤΡΙΑΣ με τον ΗΛΥΣΙΑΚΟ. Κερκίδα δεν υπήρχε. Ούτε ένα σύνθημα δεν ακούσθηκε. Δεν υπήρχαν οργανωμένοι, δε υπήρχαν οι νεαροί, δεν υπήρχαν φίλοι της Ερέτριας.
Ας μην το δούμε αυτό το έργο και την Κυριακή στο στάδιο της Χαλκίδας.
Οι φίλοι της ομάδας ας ξεσηκωθούν κι ας βοηθήσουν την ομάδα να πάρει την νίκη και παράλληλα να απαιτήσουν από την διοίκηση και προσωπικά από τον κ. Μπλέτσα, να βγει και να πει ΟΛΗ την αλήθεια, για την πρώην διοίκηση και την σημερινή.
Με την απουσία και την σιωπή, κανείς δεν μπορεί να διεκδικήσει και να απαιτήσει κάτι.
Την Κυριακή στο γήπεδο και μετά βλέπουμε.
Εμείς καλούμε σε ξεσηκωμό και τους οργανωμένους. Αυτοί ξέρουν τι πρέπει να κάνουν, για να πείσουν τα νέα παιδιά να έρθουν στο γήπεδο και στην συνέχεια, αφού ακούσουν αλήθειες, ν΄ αρχίσουν να είναι δίπλα στην ομάδα στους εντός και εκτός έδρας αγώνες.
Θα είμαστε δίπλα τους όχι με θεωρίες αλλά στην πράξη.
Θα είμαστε δίπλα και σε ανθρώπους οι οποίοι θα μπορούσαν να βοηθήσουν την ομάδα, αν ήταν στην διοίκηση, στην θέση αυτών που απλά παριστάνουν τους παράγοντες.