Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα.
- Ο Ζορμπάς έφυγε και επανήλθαν τα μπάνια και οι άνθρωποι στις παραλίες. Όχι πολλοί, αλλά ελάχιστοι τολμηροί κάνουν τις βουτιές τους και οι περισσότεροι από αυτούς θα συνεχίσουν κι τον χειμώνα. Ο Ζορμπάς πάντως άφησε τα σημάδια του και έδειξε πως οι δημοτικοί άρχοντες τρέχουν για ν΄ αποκαταστήσουν ζημιές, αφού δεν κάνουν τίποτα, ώστε να υπάρχουν φρεάτια και μάλιστα να μην είναι βουλωμένα, να μην έχουν φροντίσει τα δένδρα που καταλήγουν πάνω σε αυτοκίνητα ή στην μέση του δρόμου. Το μόνο που κάνουν είναι να ανεβάζουν φωτογραφίες ....
και σχόλια στο fb και να μας λένε πως φροντίζουν για μας..
- Δεν τα κατάφερε η ΕΡΕΤΡΙΑ με αντίπαλο τον ΗΛΥΣΙΑΚΟ στο Ενωσιακό το οποίο δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί ως έδρα. Ούτε ένα πανό, ούτε μια κόρνα, ούτε ένα σύνθημα, αφού από το γήπεδο απουσίαζαν και οι πιτσιρικάδες οι οποίοι δημιουργούσαν ατμόσφαιρα.  Λίγο η απειρία, λίγο το ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν ακολούθησαν την προετοιμασία, λίγο το ότι η ομάδα δεν μπήκε σε κλίμα Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ακόμη, οδήγησαν σε άσχημο αποτέλεσμα με αντίπαλο μια ομάδα η οποία σε καμία περίπτωση δεν είναι για ψηλά. Επόμενος αντίπαλος το ΑΙΓΑΛΕΩ που σαφέστατα είναι δυνατό και το πρώτο φαβορί για άνοδο στην Β΄ Εθνική.
- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ άρχισε την προετοιμασία για τον εντός έδρας αγώνα με την ΚΟΡΙΝΘΟ, αλλά δεν ξέρουμε αν η διοίκηση άρχισε την προσπάθεια να πείσει τον κόσμο να πάει στο γήπεδο. Με ευχολόγια και χωρίς στοχευμένες κινήσεις, το γήπεδο θα είναι πάλι μισοάδειο. Πάντως αυτή την φορά οι φίλοι του ποδοσφαίρου της Εύβοιας πρέπει να στείλουν ένα μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις και προς την διοίκηση.  Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ανήκει στον κόσμο του και πως αυτός ο κόσμος υπάρχει, όσο κι αν κάποιοι Χαλκιδάρες τον θέλουν μακρυά από το γήπεδο.
- Πουλάνε τρέλα κάποιοι και προσπαθούν να δημιουργούν συνεχώς προβλήματα στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο. Πληροφορίες λένε πως κάποιοι επιχειρούν να δημιουργήσουν προβλήματα με αστείες αφορμές. Οι προπονητές της Εύβοιας θα πρέπει να απομονώσουν κάποιους οι οποίοι ξεφεύγουν και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το να βρίζουν και να προκαλούν.
- Είδαμε χθες στο Ενωσιακό το μέλος του ΔΣ της ΕΠΣΕ κύριο Νίκο Δαφνή και χαρήκαμε, αφού ξέρετε όλοι το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Νίκο να συνεχίσεις να έχεις δύναμη και καλή ψυχολογία, γιατί αυτά είναι τα κυριότερα όπλα για να κερδίσει κανείς την μάχη με το θηρίο.
- Οι διαιτητές της Εύβοιας να ξέρουν πως η αλήθεια βοηθάει πάντα, ώστε όλα να πάνε προς το καλύτερο. Οι ρουφιανιά και το ψέμα, αλλά και το ΕΓΩ, δεν βοηθούν κανέναν και φυσικά την διαιτησία και το ποδόσφαιρο γενικότερα. Ας επιλέξουν λοιπόν τον δρόμο που θ΄ ακολουθήσουν.
Εμείς έχουμε επιλέξει τον δρόμο της αλήθειας και της ίσης μεταχείρισης.