Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα.
- Τετάρτη σήμερα και έχουμε αγώνες Κυπέλλου Εύβοιας. Συνολικά 4 αγώνες θα έχουμε σήμερα και θα δούμε αν ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ & ΕΡΕΤΡΙΑ θα έχουν εύκολο απόγευμα. Οι αγώνες θ΄ αρχίσουν στις 16:00 και είναι νοκ άουτ.
- Είμαστε χαρούμενοι γιατί στο Βασιλικό οι νεαροί ποδοσφαιριστές του ΛΗΛΑ αλλά και διοικούντες και παραδιοικούντες φωνάζουν ΛΗΛΑΣ και στον δρόμο και έτσι δείχνουν την αγάπη τους για την ομάδα. Ευχόμαστε να συνεχίσουν έτσι μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος και....
γιατί όχι να πανηγυρίσουν μια θέση στην 4άδα.
- Στο ΑΥΛΩΝΑΡΙ δεν πετούν στα σύννεφα, ούτε πετούν τα λεφτά τους. Δουλεύουν για να φτάσουν στο σημείο να παίζουν καλό ποδόσφαιρο και θα παλέψουν για το καλύτερο. Αυτή η ομάδα μπορεί να κάνει την έκπληξη και να δυσκολέψει τα λεγόμενα φαβορί.
- Αλήθεια γιατί δεν ανακοινώθηκε η αλλαγή προπονητή στην ομάδα της ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ; Υπάρχει ιδιαίτερος λόγος ναύαρχε που δεν ενημερώθηκε κανείς; Μήπως πρέπει να προχωρήσετε σε συνεργασία με τον φίλο σας τον ντούπου - ντούπου ο οποίος έχει πλέον χρόνο στην διάθεσή του, αφού ως ραδιοφωνατζής παίζει για λιγότερο από 100΄΄ (δευτερόλεπτα);;;;;;;;;;
- Ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ συνεχίζει την προετοιμασία του και περιμένει το ΑΥΛΩΝΑΡΙ την Κυριακή για να δείξει πως είναι στα φαβορί για κατάκτηση του πρωταθλήματος. Παιδιά προσοχή στις αλλαγές.
- Η ΣΚΕΠΑΣΤΗ την Κυριακή περιμένει την ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ και δεν ξεχνά πως στο πρωτάθλημα 2017 - 2018 έχασε και μάλιστα εύκολα.
- Τι έγινε εκεί στον Σύνδεσμο Προπονητών; Τελικά εμείς φταίμε για όλα ή πρέπει να ακουσθούν αλήθειες και να τελειώνουμε με το θέμα διπλωματούχων και μη; Είναι πάντως για γέλια το θέμα αυτό, αλλά θα το αναλύσουμε κάποια άλλη φορά.
- Καλά κάνουν κάποιοι διαιτητές και μας έκοψαν και την καλημέρα. Πρέπει να προσέχουν γιατί αν τους ακούσουν να λένε καλημέρα, θα συνεχίσουν να είναι στην μαύρη λίστα. Βλέπετε υπάρχουν συγγενείς και φίλοι οι οποίοι έχουν προτεραιότητα. Εμείς συνεχίζουμε όπως πάντα και θα λέμε καλημέρα σε όλους.