Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

Θα σας στείλει στο αυτόφωρο!!!!

Προπονητής ποδοσφαίρου της Εύβοιας και μέλος του ΔΣ του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας, είναι υβριστής και συκοφάντης διαιτητών, προπονητών και των μελών του ΔΣ της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ.
Εμείς όπως γράψαμε δεν μασάμε τα λόγια μας και γράφουμε για το θέμα, ενώ όλοι το έχουν καταπιεί αμάσητο.
Ο κύριος αυτός πριν λίγο καιρό έθεσε το δίπλωμα του προπονητή που διαθέτει, στην υπηρεσία ομάδας για να καλύψει προφανώς την παρουσία του πραγματικού προπονητή ο οποίος δεν διέθετε τα απαιτούμενα. Απομακρύνθηκε από την ομάδα, για λόγους που δεν τιμούν τον.....
ίδιο, αλλά ούτε και τον Σύνδεσμο Προπονητών. Δεν θέλουμε να γράψουμε για το θέμα, γιατί πιστεύουμε πως αυτοί που πρέπει θα προχωρήσουν σε ενέργειες που επιβάλλει ο ΚΑΠ αλλά και ο σεβασμός προς τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και τους παράγοντες και κυρίους προς τους γονείς οι οποίοι πηγαίνουν τα παιδιά στα γήπεδα ξέροντας πως εκεί υπάρχουν προπονητές παιδαγωγοι και όχι κάποιοι τύποι οι οποίοι "έχουν τα δικά τους"
Ο τύπος αυτός τριγυρίζει στα γήπεδα, εκτός εαυτού και απειλεί να στείλει στο αυτόφωρο τους πάντες, γιατί όπως λέει είναι ΟΛΟΙ λαμόγια!!!!!
  ....σε λίγο περισσότερα