Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα.
- Σήμερα είναι μέρα των Μικτών ομάδων και η ομάδες ΝΕΩΝ & ΠΑΙΔΩΝ της Εύβοιας θα πάνε να αντιμετωπίσουν τις αντίστοιχες της Φθιώτιδας. Στις 12:30 οι ΠΑΙΔΕΣ με προπονητή τον κύριο Παναγιώτη Ελευθερίου, θα μπούνε στο γήπεδο για ν΄ αντιμετωπίσουν τους ΠΑΙΔΕΣ της Φθιώτιδας και στην συνέχεια στις 14:30 θα πάρουν την σκυτάλη οι ΝΕΟΙ με προπονητή τον κύριο Μιχάλη Μαύρο για να ολοκληρωθεί έτσι η πρώτη αγωνιστική του 7ου ομίλου. Για τον ίδιο όμιλο η Μικτές της ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ αντιμετωπίσουν τις ....
αντίστοιχες της ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.
Να ευχηθούμε στα παιδιά και τους προπονητές καλή επιτυχία.
- Δεν θα μπούμε σε καμία συζήτηση με αυτούς που χρησιμοποίησαν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ για να κάνουν τα παιχνίδια τους, ούτε με αυτούς που μόνο πήραν από τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Είχαν ευθύνες, υποσχέθηκαν πολλά και δεν έκαναν τίποτα. Αν κάποιος θέλει απάντηση θα γράψουμε μόνο αυτό. - --* Όταν έφυγε ο Ταρνανάς, η ομάδα έφτασε στο παραπέντε για διάλυση.
* Όταν έφυγε ο Καρυστινός και ανέλαβε ο Κοτσάτος, μάθαμε πως παρέλαβε χρέη και μόνο χρέη.
* Όταν ανέλαβαν Στούπας - Ταρνανάς - Καρυστινός μάθαμε πως δεν είχε η ομάδα ούτε μπάλες.
* Όταν ανέλαβε ο Ελευθεριάδης μιλούσαν για μπανάνες, ταβέρνες και άλλα σχετικά.
* Όταν ανέλαβε ο Τσαγκάρης δήλωσε πως αναλαμβάνει όλα τα χρέη και άρχισε ένα θέατρο του παραλόγου.
* Όταν ανέλαβε ο Αναγνωστάκης έλεγε με την απίστευτη ηρεμία του, πως όλα πήγαιναν μια χαρά και ήρθαν τα γνωστά αποτελέσματα.
* Όταν ανέλαβαν ο Μίλερ και ο Κακαβάς, δήλωναν πως η ομάδα δεν χρωστούσε, αλλά στην συνέχεια όλοι οι ποδοσφαιριστές ζητούσαν να πληρωθούν τα προηγούμενα!!!!
Συγνώμη δηλαδή αλλά δεν θα μας πούνε και μαλάκες κάποιοι.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, κάποιοι έφαγαν καλά και κάποια κορόιδα μάευαν λεφτά για να πληρώνουν αυτούς που είχαν τον τρόπο να τους τα πάρουν.
Καλημέρα σε όλους, αλλά ας το καταλάβουν επιτέλους. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν τους αντέχει άλλο.
Προπονηταράδες, και παιχταράδες, αλλά και παρατρεχάμενοι, ας πάνε σε άλλη ομάδα να δείξουν τι αξίζουν. Κορόιδα υπάρχουν και δεν θα τελειώσουν ποτέ.
Θα χρειασθεί να κάνουν όλοι ένα βήμα προς τα κάτω στις κατηγορίες, γιατί για να κάνεις βήμα προς τα πάνω πρέπει και να το αξίζεις.