Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλό μήνα.
- Συγχαρητήρια στις Μικτές Εύβοιας ΝΕΩΝ & ΠΑΙΔΩΝ για τις νίκες τους και τους ευχόμαστε να έχουν και καλή συνέχεια. 
- Μεταγραφές τέλος. Τον Ιανουάριο του 2019 πάλι. Πάντως πολλοί είναι οι ποδοσφαιριστές που άλλαξαν ομάδα και...
μάλιστα κάποιοι προχώρησαν και σε 2η μεταγραφή στην ίδια περίοδο.
Κύριοι παράγοντες, σιγά σιγά θα καταλάβετε πως με σωστό προγραμματισμό κανείς δεν κάνει μεταγραφές όλο τον χρόνο. Θα έπρεπε από την αρχή της προετοιμασίας να είχατε γεμίσει το ρόστερ και μόνο αν υπήρχε κάτι το εξαιρετικό να προχωρούσατε σε κάποια μεταγραφή. 
- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ όπως όλα δείχνουν προχωράει σε νέο σχεδιασμό και αγωνιστικά και διοικητικά και μακάρι να τα καταφέρει να βγει από τις δυσκολίες και να ξεπεράσει τα πολλά προβλήματα.  Εμείς θα παρακολουθούμε πάντα διακριτικά τις εξελίξεις και θα ευχηθούμε όσοι πραγματικά αγαπούν αυτή την ομάδα, να ενώσουν τις δυνάμεις τους, κάτω από έναν σχεδιασμό ώστε όλοι να γνωρίζουν τους στόχους της ομάδας και να υπηρετούν μόνο αυτό. ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ σήμερα είναι τα παιδιά που είναι στην ομάδα και στην διάθεση του προπονητή τους και όχι αυτοί που είναι απόντες. Αυτά τα παιδιά να στηρίξουμε ΟΛΟΙ.
- Η διοίκηση Κατσινόπουλου χτύπησε την τελευταία στιγμή και βρήκε φλέβα χρυσού. Πήραν στον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ τον Κούτρα και τον Τσούτση από τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ. Έκπληξη για μας η μεταγραφή Κούτρα. Δεν μπορούμε  να ξέρουμε το γιατί έφυγε από τα Ψαχνά, αλλά στο Αλιβέρι τρίβουν τα χέρια τους. Μήπως τελικά στο Αλιβέρι, η μπουγάτσα θα γίνει γλυκιά συνήθεια;
- Η άποψή μας για τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Καρβελά, είναι γνωστή αφού την έχουμε γράψει πολλές φορές. Για μας είναι από τους πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά φαίνεται πως στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο δεν φτάνει μόνο αυτό. Ο Χρήστος είναι ασυμβίβαστος, αντιδρά όταν τον αδικούν και γενικώς τα λέει χύμα. Δεν έκανε συμβιβασμούς και προτίμησε να βοηθήσει την ομάδα του χωριού του.
- Τι έγινε μάγκες; Το πήρατε απόφαση; καταλάβατε όλοι πως η κυρία Βάκα θα είναι υποψήφια δήμαρχος Χαλκιδέων και θα έχει και την στήριξη της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;;;; Γιατί τώρα μας λέτε πως η ΝΟΔΕ δεν πρέπει να ανακοινώσει στήριξη στην κυρία Βάκα;  Λοιπόν καθαρές κουβέντες.
Η κυρία Βάκα είναι η μόνη υποψήφια από την πλευρά της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και τα σκυλιά δεμένα. Όποιος δεν σεβαστεί αποφάσεις δεν μπορεί να δηλώνει Νεοδημοκράτης.