Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

Πρόεδρος ΝΟΔΕ

Όπως είχαμε εξ αρχής ξεκαθαρίσει, η Νέα Δημοκρατία, θα βρει τον τρόπο και το χρόνο, στην πορεία προς τις Δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019, για να δηλώσει ποια ανεξάρτητη υποψηφιότητα που κινείται στον ιδεολογικό της χώρο στηρίζει στον Δήμο Χαλκιδέων, έναν από τους.. ..
μεγαλύτερους Δήμους της χώρας.
Σήμερα, εκτιμώντας ότι ένας απαραίτητος κύκλος ζυμώσεων και δηλώσεων προθέσεων σε επίπεδο υποψηφίων Δημάρχων έχει ολοκληρωθεί και με κριτήρια πάντοτε την πρόκριση υποψηφιότητας με προωθημένη αντίληψη για τη λειτουργία του θεσμού και την αντιμετώπιση των τοπικών προβλημάτων, με τη μεγαλύτερη δυνατή προοπτική έκφρασης και συσπείρωσης των υγειών δυνάμεων του τόπου, η Νέα Δημοκρατία ανακοινώνει τη στήριξη της υποψηφιότητας της Έλενας Βάκα για το Δήμο Χαλκιδέων.
Το μακρόχρονο, συνεπές και έντονο αυτοδιοικητικό αποτύπωμα της Έλενας Βάκα στον Δήμο Χαλκιδέων, το οποίο έχει επανειλημμένα αναγνωριστεί από τους δημότες, αποτελεί εφαλτήριο για τον αγώνα εκλογής της στον Δημαρχιακό θώκο και οδηγό για μια επιτυχημένη Δημαρχιακή θητεία, που χρειάζεται ο τόπος.
Ως πρόεδρος της Νομαρχιακής Οργάνωσης Ευβοίας, εύχομαι στην Έλενα καλό αγώνα και καλή επιτυχία και καλώ όλα τα στελέχη μας στο Δήμο Χαλκιδέων να συνταχθούν με την κεντρική αυτή επιλογή του κόμματος στον μεγαλύτερο Δήμο της Περιφέρειας, στο πλευρό της Έλενας Βάκα.

Ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής Οργάνωσης Ευβοίας της ΝΔ
Πέτρος Δ. Ποδάρας