Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ- Κίνητρα για τους ποδοσφαιριστές

Είναι πολύ καλό, για να είναι αληθινό και μακάρι να ξεκινήσει μια νέα μέρα για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά και για τους ποδοσφαιριστές.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, πληροφορίες μας λένε πως για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ αλλάζουν όλα, αφού βρέθηκε χορηγός ο οποίος δεν θα πετάξει τα λεφτά του στο πουθενά, για τα μάτια κάποιων, αλλά θα τα δώσει ως ανταποδοτικά στους ποδοσφαιριστές για την προσφορά τους προς την ομάδα από εδώ και στο εξής.
Η πρότασή του είναι καθαρή, αν και δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες.
Μετά τον αγώνα της Κυριακής με το ΑΙΓΑΛΕΩ στο στάδιο της Χαλκίδας, θα ολοκληρωθούν οι συζητήσεις και θα κατατεθεί επίσημα η πρόταση, για την ....οποία θα ενημερωθούν και οι ποδοσφαιριστές. ΟΛΟΙ όμως οι ποδοσφαιριστές, μικροί και μεγάλοι, φίρμες και μη φίρμες.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, θα θυμίσουμε πως με τις φίρμες ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ταλαιπωρήθηκε για να κερδίσει στο Κύπελλο τα ΑΛΑΤΣΑΤΑ με 1 - 0 και με τις μη φίρμες ποδοσφαιριστές κέρδισε με 9 - 2 την ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ.
Μπορεί να μην λέει τίποτα αυτό, αλλά όλοι θα πρέπει να καταλάβουν πως μιλάμε για ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές.
Επειδή θέλουμε να μην αφήνουμε κάτι να πέσει κάτω, οι ποδοσφαιριστές που θέλουν να πληρωθούν ως επαγγελματίες, θα έπρεπε να πάνε σε επαγγελματική κατηγορία. Δεν θέλουμε να τους μειώσουμε, αλλά δεν πήγαν γιατί δεν είχαν τέτοιες προτάσεις. Προφανώς έμειναν στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, γιατί οι άλλες προτάσεις τους έδιναν κάποια χρήματα και τους έβαζαν σε κάποια δουλειά. Αυτοί επέλεξαν τον μισθό από τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και όχι να πάνε να δουλέψουν. Τους φταίει κανείς;
Δεν ξέρουν πως στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, αλλιώς τα περιμένεις και αλλιώς σου έρχονται;
Οι διοικούντες τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πίστευαν πως οι 3 - 4 φίρμες θα τραβούσαν κόσμο στο γήπεδο και χορηγούς. Δεν έγινε κάτι τέτοιο.
Τι κάνουν τα νυχτερινά κέντρα όταν το σχήμα δεν πάει καλά; Κόβουν το νυχτοκάματο από τις φίρμες και προσπαθούν να κρατήσουν το μαγαζί ανοικτό. Αν κι αυτό δεν φέρει  κάτι, τότε ή κλείνουν το μαγαζί ή αλλάζουν το σχήμα.
Εμείς θα λέγαμε στους διοικούντες να τολμήσουν, ώστε ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να μπει σε νέες βάσεις και να έχουν κίνητρα ΟΛΟΙ οι ποδοσφαιριστές.
ΟΜΑΔΑ ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και όχι μαγαζάκι.
Διοίκηση με προσφορά και όχι με αερολογίες και μαϊμού χρηματοδότες.