Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Όχι και από Καθαροσπόρη!!!!

Ο δήμαρχος κύριος Παγώνης, έδειξε χθες πως όλα τα κάνει για τα μάτια του κόσμου και δεν ξέρουμε για ποιους άλλους λόγους. Θέλει να χρεώσει τους δημότες με κάποια εκατομμύρια δάνειο, ενώ και ο κ. Ζεμπίλης και οι άλλες παρατάξεις του πρότειναν τρόπους ώστε αν χρειασθεί να πάρει ο δήμος ένα μικρό δάνειο. Όλα αυτά για την Δημοτική Αγορά Χαλκίδας, την ώρα που έχει εγκαταλείψει αυτή η δημοτική αρχή, όλες τις άλλες δημοτικές Ενότητες.
Ο κ. Παγώνης ξεκίνησε με το να ζητάει δάνειο 14.200.000 ευρώ και στο ....
τέλος μιλούσε για 6-7 εκατομμύρια!!! Όπου κάτσει δηλαδή και μετά μιλάμε για σοβαρότητα.
Όταν διαπίστωσε πως όλες οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης, αλλά και οι ανεξάρτητοι και μέσα σ΄ αυτούς και ο κ. Καθαροσπόρης θα έλεγαν ΟΧΙ, τότε απέσυρε το θέμα και μάλιστα είπε πως θα το ξαναφέρει με λιγότερα χρήματα, ώστε να μην χρειασθεί να το ψηφίσουν τα 2/3 αλλά η απλή πλειοψηφία!!!!
Κύριε Παγώνη, γιατί τόση πρεμούρα;
Γιατί πρέπει να χρεωθούν όλοι οι δημότες για 30 χρόνια;;;;
Γιατί σώνει και καλά να χτιστούν "μαγαζάκια" σ΄ έναν χώρο ο οποίος θα μπορούσε να δοθεί στους δημότες;
Κύριε Παγώνη, κυρίες και κύριοι του Δημοτικού Συμβουλίου, να βρείτε από αλλού χρηματοδότηση και όχι με δάνεια. Αν έχετε ικανότητες να πάρετε από προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή να πείσετε τα υπουργεία να δώσουν χρήματα. Αυτό θα είναι μαγκιά και όχι να χρεώσετε τους δημότες. Αρκετά τους χρεώσατε με τις μελέτες και όλα τ΄ άλλα για την Δημοτική Αγορά.