Κυριακή 12 Μαΐου 2019

Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων- Θαύμα ή απόδειξη εμπιστοσύνης;

Τώρα ήρθε η ώρα να μιλήσουμε με στοιχεία και όχι με φανφάρες και ΘΑ, ΘΑ, ΘΑ.
Για να ρίξουμε μια ματιά στο ψηφοδέλτιο της κυρίας Γκόγκου και να περάσουμε από κόσκινο όλους τους υποψηφίους.
Υποψηφιότητες κύρους, εμπειρίας, γνώσεων, αλλά και νεολαίοι στην πρώτη γραμμή και προερχόμενοι από κάθε γωνιά του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων και όχι μπουλούκια από μια κοινότητα.
Υποψηφιότητες οι οποίες δεν θα λειτουργήσουν ανταποδοτικά προς τους....
εαυτούς τους, αλλά θα υπηρετήσουν τους δημότες.
Υποψηφιότητες οι οποίες δεν βρήκαν κλειστές πόρτες σε άλλα ψηφοδέλτια και κατέληξαν στο ψηφοδέλτιο "ΒΗΜΑ στο ΑΥΡΙΟ" αλλά βρέθηκαν σ΄ αυτό γιατί εμπιστεύθηκαν την κυρία Τζοβάννα Γκόγκου, η οποία δεν χρησιμοποιεί το ΕΓΩ, αλλά έχει ως αρχή της το ΕΜΕΙΣ.
Υποψηφιότητες οι οποίες δεν περιμένουν από την κυρία Γκόγκου να τους πει τι θα λένε, αλλά καταθέτουν προτάσεις, ώστε η κυρία Γκόγκου να τις μετατρέψει σε πρόγραμμα και δέσμευση προς τους δημότες.
Υποψηφιότητες οι οποίες έχουν επίπεδο και δεν θα καταφύγουν ποτέ σε συκοφαντίες και λάσπη κατά υποψηφίων άλλων ψηφοδελτίων
Υποψηφιότητες οι οποίες θα απαντήσουν στα προβλήματα των δημοτών και όχι στην λάσπη, αυτών που θέλουν να γαντζωθούν στην καρέκλα της εξουσίας.
Υποψηφιότητες οι οποίες δεν κρύβουν την ιδεολογία τους με στόχο να ξεγελάσουν τους δημότες.
Μπορεί ο δήμαρχος και οι επικοινωνιολόγοι του, να λένε διάφορα για την υποψήφια δήμαρχο κυρία Γκόγκου, αλλά δεν θα μπορέσουν ποτέ να απαντήσουν στο πως η κυρία Γκόγκου έχει στο ψηφοδέλτιό της όλους αυτούς τους αξιόλογους υποψηφίους.
Οι δημότες του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων έχουν και νου και γνώση και θα καταλάβουν ποιοι είναι αυτοί οι οποίοι αδιαφορούν για το μολυσμένο νερό που τρέχει στις βρύσες των σπιτιών τους και προσπαθούν να μολύνουν και την συνείδησή τους με τα επικοινωνιακά βοθρολύματα.  
Ευχόμαστε και πιστεύουμε πως η υποψήφια δήμαρχος κυρία Γκόγκου και όλοι οι υποψήφιοι του ψηφοδελτίου της, θα συνεχίσουν με πολιτικό πολιτισμό και δεν θα παρασυρθούν από κανέναν και για κανέναν.
Να έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση των δημοτών και όλα θα πάνε καλά.