Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Επιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ κι ας λέει τα δικά του ο κ. Ψαθάς και οι άλλοι

 ΣΥΡΙΖΑ - Νομαρχιακή Επιτροπή Εύβοιας
Τμήμα Αυτοδιοίκησης

Η Αριστερά και ο ΣΥΡΙΖΑ έχουν αποδείξει, εδώ και δεκαετίες, ότι σέβονται τις δημοκρατικές διεργασίες των τοπικών κοινωνιών, τις κατά τόπους προγραμματικές συγκλίσεις και συνεργασίες. Δεν θεωρούμε τις Περιφέρειες και τους Δήμους ως κομματικά τσιφλίκια και φέουδα, δεν δίνουμε «χρίσματα». Η μεγάλη τομή της θέσπισης της απλής αναλογικής στις εκλογές της Αυτοδιοίκησης, είναι αδιάψευστος μάρτυρας. 
Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι, οι συνδυασμοί που συγκροτήθηκαν στην Εύβοια, με πρωτοβουλίες πολιτών και των επικεφαλής των, μετά από συνεννόηση, διάλογο και απόφαση συνεργασίας των πολιτών που συμμετέχουν. Οι συνδυασμοί ολοκληρώθηκαν ....
αφού συνέταξαν το δικό τους πρόγραμμα με τη συγκατάθεση των υποψηφίων και όχι των κομμάτων. Δεν ζήτησαν χρίσμα από κανέναν ούτε και δαχτυλίδι. Στους συνδυασμούς, με τους οποίους συμπορευόμαστε, συμμετέχουν πολίτες από τις δυνάμεις του δημοκρατικού προοδευτικού  τόξου, οι οποίοι συμφώνησαν να αγωνιστούν από κοινού για το καλό του τόπου τους, για το καλό του Δήμου που ανήκουν. Τους συγχαίρουμε για την προσπάθεια και την πρωτοβουλία, η οποία τους ανήκει. Συμφωνούμε και συμπορευόμαστε μαζί τους και τους ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία, για το καλό του τόπου τους, μέσα από το πρίσμα της δημοκρατίας, της διαφάνειας και της προόδου.
Καλούμε τα μέλη, τους φίλους/ες του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και κάθε προοδευτικό πολίτη, να στηρίξουν τα προοδευτικά σχήματα που συγκροτήθηκαν με συναίνεση από τους πολίτες , για να ολοκληρωθεί η προοδευτική Συμμαχία και σε τοπικό επίπεδο.

Χαλκίδα 15 Μαΐου 2019.
Από το Γραφείο Τύπου