Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

"Σκοτώνουν" και πάλι την ελπίδα;

Δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι ακριβώς συμβαίνει και γιατί συμβαίνει, με την εξέλιξη στο θέμα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Διαβάζουμε και ακούμε τα ίδια και τα ίδια κάθε φορά που ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πάει σε Γενική Συνέλευση για να βρει διοικητική λύση. Οι ίδιοι και οι ίδιοι προσπαθούν να βρούνε κάποιο πρόσωπο το οποίο θα βάλουν μπροστά με στόχο να μην αλλάξει τίποτα στην ομάδα.
Τώρα παίζουν πάλι το ίδιο παιχνίδι.
Παίζουν με το όνομα του κυρίου Ταρνανά, το όνομα του κυρίου Δαριβέρη και άλλων.
Συγνώμη, αλλά ξέχασαν πως αυτά τα ονόματα τα έπαιξαν και πριν ....
λίγο καιρό; Τι έγινε τότε; Κανένα από αυτά τα ονόματα δεν ανέλαβε και προέκυψε η σημερινή διοίκηση.
Ο κύριος Ταρνανάς βοηθάει πάντα τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά είναι στον ΕΥΒΟΪΚΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ και είναι πρωταθλητής. Πάντα θα έχει στην καρδιά του τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και θα βοηθάει όσο μπορεί, αλλά όπως δεν δέχθηκε να είναι στο ΔΣ του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πριν λίγους μήνες, δεν θα δεχθεί και τώρα.
Ο κύριος Δαριβέρης συζήτησε κι αυτός πριν λίγους μήνες, αλλά δεν δέχθηκε και κατά την άποψή μας, δεν θα δεθεί και τώρα για πολλούς και διάφορους λόγους. Πιστεύουμε πως ο κύριος Δαριβέρης μπορεί γενικώς να συζητά για το ποδόσφαιρο, αλλά δεν θα μπορούσε να ηγηθεί και να οδηγήσει τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Εμείς πιστεύουμε πως ο ίδιος θα προχωρήσει και σε διάψευση αυτού του σεναρίου, γιατί δεν θα θέλει να κάνει κακό και στην κόρη του η οποία είναι υποψήφια με τον κύριο Παγώνη και αυτό το σενάριο δεν την βοηθάει.
Εμείς δεν έχουμε κάτι εναντίον του κυρίου Ταρνανά ή του κυρίου Δαριβέρη, αλλά γράφουμε την άποψή μας και το κάνουμε επειδή τους εκτιμούμε. Γι΄ αυτόν ακριβώς τον λόγο, γράφουμε πως κανένας από τους δύο δεν θα θελήσει να κάνει κάτι στο οποίο δεν θα πετύχει για ευνόητους λόγους.
Αυτοί λοιπόν που προωθούν αυτά τα σενάρια και δημιουργούν ψεύτικες ελπίδες, ας προκαλέσουν σε δήλωση δέσμευση του κυρίου Ταρνανά και του κυρίου Δαριβέρη και τότε τα ξαναλέμε.